Tam 60 bölümü reyting rekorlarıyla geride bırakan Kırmızı Oda final mi yapıyor, bitiyor mu, bitecek mi, neden bitecek? Kırmızı Oda neden final yapıyor, neden bitti? TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda son bölüm yayınıyla bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Kırmızı Oda 61. bölüm fragmanında yer alan Gülseren Budayıcıoğlu'nun görüntüleri ve yapılan açıklamanın ardından başrol oyuncusu Binnur Kaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı duyuru dizinin takipçilerini oldukça üzdü. Peki, Kırmızı Oda final mi yapıyor, bitiyor mu? Kırmızı Oda neden final yapıyor? Bilgiler içeriğimizde olacak.

Kırmızı Oda dizisi Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun, danışanlarının hikayelerinden esinlenerek kaleme aldığı Madalyonun İçi kitabından derlenmişti. Gerçek hayatlardan kesitler taşıyan dizinin sıra dışı senaryosu ise ilgiyle izlenmesini sağlamıştı. 18 Şubat'ta yayınlanan 61. bölümün final bölümü olacağı haberleri ise takipçileri derinden üzdü.

Kırmızı Oda final mi yapıyor, bitiyor mu? Kırmızı Oda neden final yapıyor?

TV8'de beğeniyle izlenen Kırmızı Oda dizisi de reyting kurbanı oldu. Son haftalarda istediği ilgiyi göremeyen dizide, hikayesi daha önce son bulan Delikanlı Sadi karakterine yeniden yer verilmişti. Ancak reytinglerde umulan yükselişin görülmemesinin ardından Kırmızı Oda dizisi için final kararı aldığı öğrenildi.

Haberi dizinin başrol oyuncusu Binnur Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

Kaya yaptığı paylaşımda, "Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. Bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle..." ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Kırmızı Oda 61. bölüm final fragmanında Dr. Gülseren Budayıcıoğlu da yer aldı. Budayıcıoğlu dizinin takipçilerine, "'Bölümler boyu sizleri üzdük, hüzünlendirdik hatta ağlattık. Hiç olmazsa bu hikayelerin sonunu mutlu bitirelim istedik. Gönüllerinize az da olsa dokunabildiysek ne mutlu bize'" sözleriyle veda etti. 

İşte Kırmızı Oda final fragmanı;

Editör: TE Bilisim