Yeni sezonda ekranlarda boy gösteren 2022 Survivor All Star Gökhan keser, mücadelenin dikkat çeken isimlerinden biri. Yıllar önce katıldığı Survivor Türkiye'de de başarısıyla hafızalara kazınan yeteneklerden biri olan Gökhan Keser'in yaşam öyküsü, boyu, yaşı, mesleği, medeni hali, memleketi gibi birçok detay araştırılıyor. Peki, Survivor Gökhan kimdir, boyu kaç, kaç yaşında? 2022 All Survivor All Star Gökhan Keser nereli, ne iş yapar, evli mi? Gökhan keser hakkında merak edilen tüm bilgiler metnimizde.

Survivor Gökhan kimdir, boyu kaç, kaç yaşında? 2022 All Survivor All Star Gökhan Keser nereli, ne iş yapar, evli mi?

Gökhan Keser, 2014'te katıldığı Survivor Türkiye'de 2. olmuş, başarılı performansıyla akıllarda kalmıştı. Survivor Gökhan kimdir, boyu kaç, kaç yaşında? 2022 All Survivor All Star Gökhan Keser nereli, ne iş yapar, evli mi? sorularının yanıtı son zamanlarda yeniden araştırılmaya başlandı.

Gökhan Keser, 9 Eylül 1987'de İzmir'de doğdu.

Keser'in ailesi, Rize'nin Pazar ilçesinden İzmir'e yerleşmiştir. Kökeni Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kale köyüne kadar uzanmaktadır.

Gökhan Keser, henüz 14 yaşında hobi olarak başladığı modellik kariyerine birçok şey sığdırmıştır.

Son olarak 2006 senesinde Çin'de gerçekleştirilen 64 ülkenin en iyi modellerinin yarıştığı dünyanın en yakışıklı ve karizmatik erkeğinin seçildiği Manhunt International yarışmasında dünya dördüncü ve dünyanın en fotojenik erkeği seçilerek "Manhunt International 2006 4." "Manhunt International Mr. Photogenic" unvanlarını ülkemize getirdi.

Yurt içinde ve yurt dışında sayısız başarılar gösteren Gökhan Keser, hobi olarak başladığı bu yolda Türkiye'nin belli başlı isimleri arasına adını yazdırdı.

Survivor Gökhan bir yandan hayaline giden yolda "Ekol Drama Sanat Evi"nde Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi alırken, bir yandan da Sevingül Bahadır, Gül Sabar, Kevork Tavityan, Randy Esen'den şan eğitimi almaya başladı.
 
Elde ettiği başarılarla beriberi, gelen teklifler arasından 2006 yılında Atv'de yayınlanan 104 bölüm süren Selena dizisi ile kamera önüne geçerek ilk başrol deneyimiyle geniş bir hayran kitlesi edindi. Hemen akabinde 2007 senesinde en başından beri yapmak istediği tek iş ve en büyük hedefi olan, müzikal kariyeri için albüm çalışmalarına ağırlık verdi. Çalışmalarına devam ederken 2008'de Zerrin Özer'in "Ömür Geçiyor" albümünün vokallerinde de bulundu.

2008 yılında "Hepsi" grubuyla birlikte yönetmenliğini Mete Özgencil'in yaptığı "Kayıp Çocuklar Cenneti" isimli sinema filminde başrolü paylaştı. Tanıtımları sinema salonlarında da dönen bu film yapımcılardan kaynaklanan sebeplerden dolayı yarım kaldı ve vizyona giremedi.

Yıllardır hayalini kurduğu sahnelere Türkiye'nin önde gelen en önemli kadın solistlerinden Sıla ile adım atan Keser; uzun süre sahnede Sıla'ya vokalist olarak eşlik etti. Sıla'nın "İnşallah" ve "Kafa" video kliplerinde de bulunan Keser sanatçının 3. albümü "Konuşmadığımız Şeyler Var"ın vokallerinde de bulundu.

Nisan 2011 yılında "Sıla" ile düet yaptığı; sözleri Sıla Gençoğlu, müziği ise Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır imzalı "Hadi Ordan" adlı single'ını radyolar ve dijital platformlar aracılığıyla müzikseverlerin beğenisine sunarak müzik kariyerindeki ilk işini gerçekleştirdi.

Ve Gökhan Keser "Sony Music" etiketiyle 2012 yılının Ocak ayında raflardaki yerini aldı. Kendi adını taşıyan albümünün prodüktörlüğünü Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır yaptı. Albümün, sözü Gökhan Keser ve Sıla Gençoğlu'na bestesi Gökhan Keser'e ait olan çıkış şarkısı ve klibi "En Kötü Günümüz Böyle Olsun" sosyal medyada da büyük beğeni toplayarak müzik listelerine üst sıralardan giriş yaptı. Ardından kliplendirdiği "Bazen" "Seninle Bozdum" ve "Ceket" şarkılarını sırasıyla kliplendirdi. 2014 başında da ilk albümden sonra 2. single çalışması "Hiç Vaktim Yok" u sevenleriyle buluşturdu.

Sonrasında ise 2014 Mart - Haziran ayları arasında Star TV'de yayınlanan Survivor'da Ünlüler takımında yer aldı. Bu zamana kadar Survivor tarihinde adadan elenmesi için konseylerde hiç ismi yazılmayan, finale kadar SMS'e çıkmayan ve tüm final oyunlarını kazanarak final koltuğuna oturan tek isimdir. 116 günlük zorlu serüvenin ardından çok tartışılan bir finalle yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştır.

Maxi-single "Bul Beni" ile müzik kariyerine kaldığı yerden devam etmiştir.

İlk sinema filminde 2016 yalında 1964’te Fikret Hakan’ın oynadığı Atçalı Kel Mehmet’e tekrar hayat vermiştir. BKM yapımcılığında TV8 için çekilen “Seviyorum Ama Arkadaşça” televizyon filmi, sonrasında “Tatlı Bela“ sinema filmi ve son olarak da Gizem Karaca’yla başrolünü paylaştığı “Mahsusa” filminde rol almıştır.

Gökhan Keser'in şarkıları

*İnlerim Allah
*Söylesem Ayıp Olur
*Beni Özledin Mi?
*Kimi Sevsem Açıldı Kısmeti

Gökhan Keser hangi dizilerde oynadı?

2006-2009 - Selena 
2015 - Sen Benimsin

Gökhan Keser hangi filmlerde oynadı?

2015 - Seviyorum Seni Ama Arkadaşça
2016 - Atçalı Kel Mehmet
2017 - Tatlı Bela

Survivor Gökhan'ın boyu kaç?

Survivor izleyicileri tarafından Gökhan Keser’in fiziksel özellikleri sorgulanmaya başladı. Yakışıklı oyuncu ve şarkıcı Gökhan Keser 189 cm uzunluğundadır.

2022 Survivor All Star Gökhan'ın Instagram adresi ne?

Gökhan Keser, ‘gokhankeser’ kullanıcı adıyla Instagram’da yer almaktadır.

Editör: TE Bilisim