Gönül Dağı izleyicileri senaryo gereği Meryem'in Rıfat'a olan vefasızlığını affetmiyor. Ünlü oyuncu Sevilay Gültekin'in @sevilay.gultekinn adresiyle aktif olarak kullandığı kişisel sosyal medya hesabından yazılı saldırı derecesine varıncaya kadar kendilerini hikayeye kaptıran takipçilerin baskıları, oyuncuyu isyan ettirdi. Yapılan yorum ve gönderilen mesajlardan son derece rahatsız olan Gültekin, konuya ilişkin tepkisini geçtiğimiz günlerde Instagram hikaye paylaşımı aracılığıyla dile getirdi. 

Gönül Dağı Meryem'in vefasızlığı Sevilay Gültekin'e patladı! Ünlü oyuncu isyan etti...

TRT 1'in Gönül Dağı dizisinde Rıfat'ın sevdalısı Meryem'in yaptığı vefasızlık seyirciyi derinden etkiledi. Görme engelli Meryem'in ışığa kavuşması için varını yoğunu ortaya koyan Rıfat beklemediği bir sonla karşılaştı. Meryem Rıfat'ı tam kavuşacakları anda yüzüstü bırakırken Rıfat ise yaşadığı hüsranın tesiriyle akli dengesini yitirmek üzere. 

Konunun başından beri Meryem ve Rıfat'ın kavuşacağı mutlu günü bekleyen seyirciler ise Meryem'in yaptığı yanlışın acısını, karakteri canlandıran Sevilay Gültekin'den çıkardı. Sosyal medya hesabına yağan tepki yorumlarının ardından Gültekin dayanamadı ve isyanını Instagram hikaye aracılığıyla dile getirdi.

Gültekin paylaşımında, "24 yaşındayım. Bir oyuncu olarak işimi yaptım diye 50 yaşındaki adamdan da hakaret duyuyorum 15 yaşındaki çocuktan da. Dizi, sinema denen şey iyi vakit geçirin diye vardır, kendinizi de başkalarını da kanser edin diye değil." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim