Ey bize insanlığı öğretme iddiasındaki PKK/HDP ve bilumum solcular!

1-Sur, Cizre, İdil, Silvan, Nüsaybin, Silopi yıkılmış bu kadar insan ölmüşken ve tabi  Ankara  ve Taksim’de insanlar canlı bombalarla vahşice öldürülmüşken; halk tabiriyle daha ölenlerin kırkı çıkmamışken başkası miting yapsa, halay çekse, konser verse ne diyecektiniz.?

2-21 Mart Newroz değil de Ramazan veya Kurban bayramı olsaydı; siz o pis ideolojik taasubiyetinizle bu bayramı bu halka zehir zıkkım edip, kara bayram ilan edip, kutlamaları yasaklayıp, kutlayanları da hain ilan etmeyecek miydiniz?

Her sene dini bayramları Kürt halkına zehir etmek için bir bahane uydurup yas ilan edip ‘Kara Bayram’ deyip insanlara yasaklıyorsunuz da hiçbir kutsal değeri olmayan hatta Müslüman için kutlanması dinen zül olan bir ideolojik bayramınız olan Newroz için bir tek defa bunu yaptınız mı?

3-Eğer Newroz’u tekeline alıp ideolojik bir bayrama dönüştüren başka bir siyasi parti olsaydı ve şenlikler düzenleyip; bayram kıyafeti giyip, müzik eşliğinde halay çekip kutlasaydı siz hemen insanlığı, şefkati, hümanistliği, empatiyi hatırlayıp ‘İnsan Taklidi’ yapıp duygusala bağlayıp sonra da acınızla tahrik(!) olup onlara vahşice saldırmayacak mıydınız?

4-Ankara’da sivil, kadın, çocuk demeden vahşice insanları katleden bir teröristin cenazesine siz değil de başka bir siyasi partinin milletvekili gitmiş olsaydı onu, o partiyi, o partiye oy vermiş herkesi vahşetin ortağı, azmettiricisi, katil ilan edip sabah akşam ağzınızda sakız yapmayacak mıydınız.?

5-Eğer asker ve polis ailesi siz olsaydınız ve başka bir partinin milletvekili PKK militanını kendi arabasıyla bir yere eylem yapmak üzere götürseydi, terör örgütüne ait silah ve mühimmatı kendi arabasıyla taşısaydı nasıl bir waweyla koparacaktınız.?

6-Eğer Star Medya gurubu sizin ideolojinizin medya gurubu olsaydı ve oraya bomba koyan teröristin cenazesine gidip o teröristi ‘Şehit’ ilan eden Yüksekdağ değil de başka bir siyasi partinin başkanı olsaydı; Siz, yüz yerde ‘İnsan taklidi’ yapıp neler neler diyecektiniz.?

7-Sizin her fırsatta kendinse ve ailesine ağız dolusu küfür ve hakaret ettiğiniz, iftira attığınız Cumhurbaşkanı sizin partinizin mensubu olsaydı veya sizin oylarınızla seçilmiş olsaydı nasıl da Demokrat taklidi yapıp ‘Halkın %52’lik iradesine…’ diye başlayan cümleler kurardınız.

8-Kandil’in savaş baronu, Kürtlerin kanı ile beslenen bir katil ‘Bizim hedefimiz Erdoğan’ı devirmek’ deme yerine başka bir terör örgütü bizim ‘Bizim hedefimiz Demirtaş’ı indirmek’ deseydi siz hak-hukuk-siyasi irade-halkın tercihi-demokrasi-sivil siyaset naraları atacaktınız değil mi.?

9-Eğer Çınar’da PKK’nin vahşi saldırısı sonucu bebekler ölürken Figen Yüksekdağ’ın danışmanının yazdığı ‘Çınar’a cemre düştü’ tivini o değil de Ankara/Gar saldırısında başka bir siyasi parti liderinin danışmanı ‘Gar’a cemre düştü’ diye yazsaydı nasıl da hemen İnsan rolüne girip hümanistlik yapıp ahlak naraları atacaktınız değil mi.?

10-Yıllardır İslam ile mücadele eden, din alimlerini itibarsızlaştırmak için elinden geleni yapan, İslam Peygamberini karikatürlerle alay konusu yapan siz değil de başka bir siyasi parti olsaydı ve o partinin lideri kendi silahlı eşkiyalarını kurtarmak için halkı Cuma Namazına davet etse ve namaz sonrası halkı ideolojik sloganlarla yürütüp siyasete alet etseydi sonra ki haftalarda da Cuma namazlarında bir daha da görünmeseydi ne yapacak ve neler diyecektiniz.?

Biliyorum, siz şimdi; ‘Bizim Marksisit/Leninist Devrimci Solcular olduğumuzu biliyorsun, ideolojimiz gereği ikiyüzlü olduğumuzu, eylem ve söylemlerimizin birbirine zıt olması gerektiğini, ahlak ve kutsal diye bir şey bilmediğimizi biliyorsun. Madem bunları biliyorsun neden hala bize bu soruları soruyor ve ilkeli olmamızı bizden talep ediyorsun’ diye aklımla alay edeceksiniz.

Doğrudur ama bizde de ‘Kızım(HDP) sana söylüyorum gelinim(Halkım) sen anla’ diye bir söz vardır…