Trabzonspor o kadar temiz bir kurum, değer ve marka ki, sıkışan bu temiz kuruma çamur atıp kendini aklama yoluna gidiyor.

Bakın bugün Fenerbahçe camiası şike ve FETÖ iddialarından sıyrılmak için tüm Trabzon’u karalama yoluna gitti Trabzonspor üzerinden. Fenerbahçe Spor Kulübünün avukatı Faik Işık, kulübünü mahkemelerde aklamak yerine Trabzonspor üzerinden Trabzon halkına laf ederek bir vicdan muhakemesiyle kendilerini aklar ve paklar kulübüne almak istedi.

Ey Fenerbahçe camiasının önderleri, siz değil misiniz Zekeriya Öz’ün yanı başında devamlı gezinen, boy boy fotoğraflar veren, onunla halı saha maçları yapan? Her zaman güçlünün yanında oluyorsunuz.

Evet Trabzon ve Trabzonlu her zaman aktır, çamur atıp kirli gündemin temiz tarafı gibi duramazsınız!

Şikenin tape’leri belki yasa dışı ele geçirildi. Belki 2010-2011’deki 8 aylık dinleme ve takip süreçleri yasadışıydı.

Ama şöyle düşünelim, baklava çalındı mı, çalındı; dükkanın kamerası da bunu kaydetti. Dükkan sahibine bu kamerayı buraya neden koydun diye sormak, dükkan sahibinin adli kaydına bakmak ayrı bir hukuki boyuttur. Hedef şaşırtmaca olur konunun sadece bu tarafına yönelmek.

Yani FETÖ’nün kirliliği sizi aklamaz -ki, siz yine şike iddialarını mahkemelerde FETÖ’nün savcısı Zekeriya Öz ile kitabına uydurdunuz, kapadınız, ertelediniz.

Hedefinizi anlamak kolay; Eylül ayında CAS’tan gelecek olası bir kötü haber için zemin yapıyorsunuz.

Avrupa mahkemelerinde de FETÖ var diyerek, olası bir kötü sonuca zemin yapıyorsunuz.

Hem Koç ailesi üzerinden Avrupa liglerine sponsor olmaktaki maksadınızı çocuk bile anlar; “Ey FIFA, UEFA, bize dokunma, al sana para” demek istediğinizi Trabzon insanı okuyamıyor sanmayın.

Şimdi diyelim FETÖ sizi yıkmaya çalıştı, kabul, ama siz de o esnada çok helal ve haram dengesini gözetir durumda değildiniz. Yani 2011’den beri çektiğinizi hak ediyorsunuz.

82 helal puanla 2010-2011 sezonun şampiyonu Trabzonspor’dur

Yani baklavayı çaldınız, bunu kabul edin, sizi ihbar eden terör örgütüdür, bu da kabul. Trabzonspor camiasının temizliğine bu kirli örgütü bulaştırmaya çalışmanız daha zihninizi temizleyemediğinizi gösterir.

Trabzonspor kulübüne bir şekilde dokunmuş olan her insan ve her kurum sadece şeref kazanmıştır.

Allah, Trabzonspor kulübümüzün bu temiz şerefli asil tarafını hep korusun.

Her yazımın noktası yazıyorum, “Trabzonspor Anadolu neferi hakkıyla, hakkaniyetiyle şampiyon olacak.”

…ve tabi ki bir gün önem listemizden silmek duası ile…