Siz hala farkında değil misiniz? İsrail, 2009’da Türkiye’ye zaten savaş açmıştı. Sadece bunu bize ve dünyaya açıkça ilan etmemişti. Türkiye sınırındaki Suriye hava üssüne saldırı düzenleyince bunu Türkiye’ye de dünya ya ilan etmiş oldu.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 29 Ocak 2009’da Davos’ta dünyanın gözü önünde İsrail Cumhurbaşkanı Perez’e attığı “one minute” fırçasıyla siyonistlere tarihin en büyük meydan okumasında bulunmuştu.
O gün yıllarca Türkiye’yi başbakan ve cumhurbaşkanı olarak yönetmiş olan Demirel’in açıklaması çok ilginçti; “Bunun hesabını Erdoğan’a ve Türkiye’ye sorarlar.” mealindeki; “Uluslararası meselelerde birtakım faturalar çıkar.” sözü bir öngörü değil İsrail’in ve dünya siyonizminin yapacaklarını onlardan önce dile getirmekti.
Dünya siyonizmi ve soykırımcı İsrail, Demirel’i yanıltmadı. O gün Türkiye’yi ve Erdoğan’ı artık İran’dan sonra birinci derece “düşman ülke” ve “düşman lider” kategorisinde devlet politikası olarak hedefe koydular.
Aslında İsrail zaten her cephede Türkiye ile savaş halindeydi. Sadece kendisi direk sahnede değildi. Kırk yıldır PKK’yı eğitip, donatıp, silah verip, istihbarat sağlayıp Türkiye’nin üzerine gönderen asıl gücün İsrail olduğunu Türkiye de biliyordu. YPG’nin üst düzey bir sorumlusunun geçen hafta yaptığı açıklama bunun en son ve en somut delili oldu; “İsrail istemiyor ama biz Suriye ile entegre olacağız. YPG’yi yakında feshedeceğiz.”
İsrail’in Gazze’de yaptığı soykırım karşısında Türkiye ekonomik, siyasi, diplomatik ve hukuki olarak cepheye inmek zorunda kaldı. İsrail şimdi Türkiye’yi silahla cepheye inmeye zorluyor!..
Suriye üzerinden Türkiye’yi “silahlı” savaşa çekmeye çalışan soykırımcı katil Netanyahu, “Türkiye’yi uyardık; anlamadılar. Biz de anladıkları şekilde hareket ettik!” sözleri malumun ilanı gibi. ABD Büyükelçisi Tom Barrack’ın; “İsrail kasıtlı olarak Türkiye’yi test ediyor. İsrailliler Türkleri kışkırtıyor.” sözleriyse soykırımcıların savaş arzusunu gösteriyor.
1949’dan bu yana ABD ve Batılı ülkelerin koşulsuz desteğiyle Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren İsrail, ABD ile İran’a yönelik son saldırılarıyla bu ülkeye çok ciddi zarar verdi. Bölgede devre dışını bıraktıkları ve zayıflattıkları İran’dan sonra sıradaki hedeflerinin Türkiye olduğunu artık gizlemiyorlar.
Türkiye, İsrail’in bölgeyi kan gölüne çeviren saldırılarının geçici bir politika olmadığını, Türkiye dahil bölgedeki birçok ülkenin topraklarında gözü olduğunu biliyor. Bölgede barış ve huzur isteyen Türkiye’nin bölge ülkeleriyle geliştirdiği dostluk ilişkileri İsrail’in uykularını kaçırıyor.
Türkiye’nin Suudi Arabistan ve Pakistan’la imzaladığı Mekke Anlaşmasıyla bölgede bir blok oluşturmaya başlaması İsrail’i rahatsız ediyor. Türkiye oluşturduğu blok olmasa da tek başına da İsrail’in karşısındaki en güçlü ülke. Türkiye’nin Suriye üzerinden İsrail’le komşu olmasıysa siyonistleri erken çözüm arayışlarına itiyor.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın dediği gibi; “Türkiye’nin denge politikası İsrail’i dengesizliğe itiyor.” Bu dengesizlik İsrail’in savaş arzusunu depreştirse de NATO üyesi, dünyanın en güçlü ordularından birine sahip Türkiye ile savaşı göze alamazlar. ABD ve Batılı koşulsuz İsrail destekçisi ülkeler de buna izin vermezler.
Türkiye’nin İran olmadığını İsrail de ABD de Batılı ülkeler de biliyor. Türkiye’ye yönelik bir İsrail saldırısının tüm bölge ülkelerini İsrail’e karşı Türkiye’nin etrafında birleştirebileceğini de öngörüyor olmalılar!
Türkiye de İsrail de şunu biliyor. Bugün olmasa da bir gün mutlaka o savaş yaşanacak. Önemli olan bu savaşın soykırımcı İsrail’in istediği zamanda değil Türkiye’nin istediği zamanda başlaması. Savaş Türkiye’nin istediği zaman başlarsa İsrail ve İsrailoğulları diye bir şey yer yüzünde kalmaz. Dünya bir araya gelse bu akıbeti geciktiremez ve engelleyemez…
O gün dünya yaratıldığından beri insanlığın başına bela olmuş bu esfeli safilinlerin kökü kazınacak…
İşte o gün en önde Türkiye’nin olacağını…
Soykırımcı İsrail de…
Varlığını İsrail’in varlığına adamış olan ABD de…
Bu terör şebekesini İslam ülkelerinin başına musallat eden İngiltere de…
Yahudilerin kölesi Almanya da…
Görecek!..