Erdal İnönü’nün genel başkanlığı döneminde SHP’yi (CHP) terör örgütünün siyasi temsilcileriyle doldurmasına Bülent Ecevit’in o gün gösterdiği tepki aslında bugün CHP’nin geldiği noktanın habercisiymiş.

“Sırf Güneydoğu’da biraz daha fazla oy alabilmek için, Türkiye’yi bölmek istediklerini açıkça dile getiren kimseleri sırtında Meclis’e taşımış olan bir siyasi parti asla CHP’nin mirasçılığı iddiasında bulunamaz!”

FETÖ’nün kaset operasyonuyla CHP’yi ele geçiren Kılıçdaroğlu, terör örgütü ve siyasi ayağı partiyle ilgili söylemleriyle İnönü’yü mumla aratıyor…

TÜRKİYE YAPACAĞI OPERASYONU MUHALEFETTEN NEDEN GİZLİYOR?

Türkiye, Suriye’de terör örgütüne karşı yeni bir operasyona hazırlanıyor. Ama muhalefete operasyon hakkında en ufak bir bilgi vermiyor.

Çünkü devlet vereceği bilgilerin muhalefet tarafından anında “terör örgütüne” ulaştırılacağını biliyor.

Muhalefetin bu duruma düşmesinden daha büyük bir zillet olamaz…

Devlet, muhalefet partilerine Suriye operasyonu hakkında bilgi vermeyerek onları terör örgütü ve destekçisi ABD ile aynı kefeye koyuyor!

Ama muhalefetin bu muameleye itiraz edecek yüzü yok…

Ali Babacan; “Operasyonlar hakkında HDP’yi de bilgilerin” derken muhalefetin içine düştüğü zilleti itiraf ediyor.

“HDP dostu” muhalefet partilerinin 29 Mayıs’taki toplantısından sonra yayınladıkları bildirideki; “İlgili kurumların, muhalefet partilerini operasyonun gerekçeleri, süresi, kapsamı ve hedefleri konusunda bilgilendirmeleri şarttır…” ifadeleri “Biz terör örgütü adına bilgi istiyoruz” çağrışımı yapıyor.

Muhalefetimiz, hâlâ devletin terör örgütüyle neden mücadele ettiğini anlayamamış. Maalesef Türkiye’nin varlığına, birliğine ve milletimizin bekasına düşman bir muhalefetle karşı karşıyayız…

MUHALEFET TÜRKİYE’NİN DEĞİL TERÖRİSTİN YANINDA DURUYOR

Kılıçdaroğlu’nun; “Selahattin Demirtaş’ın, Osman Kavala’nın cezaevinden çıkmasını istiyorsanız bize oy verin, bize katılın” çağrısı bizi şaşırmıyor.

Kılıçdaroğlu, “özgürlük vadettiği” Demirtaş ve Kavala’nın “terör” ve “darbe girişimi” suçundan cezaevinde olduğunu biliyor. Buna rağmen iktidara gelirse onları serbest bırakacağını ilan ediyorsa durduğu yer konusunda hiçbir tereddüdümüz kalmıyor.

MHP lideri Bahçeli’nin; “Kılıçdaroğlu’nun Van’da yaptığı konuşma skandaldır ve terörislere uzatılan zeytin dalıdır” tespiti muhalefetin maskesini tamamen düşürüyor.

Farkındalar mı bilmiyorum ama devlet, Millet İttifakı’nı oluşturan muhalefete “terör örgütü destekçileri” muamelesi yapıyor…

Muhalefetin ihaneti ve terör örgütünün saldırılarına rağmen Türkiye, Suriye’de beşinci operasyonu yapacak. Terör örgütüne, destekçisi muhalefet partilerine ve ABD’ye bir darbe daha vurulacak...

Hiçbir muhalefet, ittifak ve emperyalist ülke buna engel olamayacak!