1923’ten ta ki 2002’ye kadar, Milli Mücadele’nin kazanılmasında hayati önem taşıyan binlerceâlimi asan, dine karşı mücadele de tarihin en vahşi uygulamalarını tatbik eden, ahlaksızlığın kalesi, istismar lobisi, “insan canını değil kendi çıkarını düşünenlerin” topluluğu sol cenah, Adana’da kirli yüzünü yine gösterdi. 12 canımızı yitirdik, 11’i daha yeni aklıselim olmuştu, gayeleri kıt kanaat geçinen ailelerinin yüzü güldürmek, memlekete hayırlı vatandaş olmak için okumaktı. Okulları köylerine uzaktı, o yüzden ortak noktadaki yurtta kalıp, okullarına gidiyorlardı. Maalesef elektrik trafosu ve ihmaller zinciri evlatları bu dünyadan aldı götürdü. Daha olaya ilişkin savcılık bile araştırmalara henüz başlamışken, Twitter’daki sözde yurttaşlar hareket geçti. Hepsinde bildikleri birkaç kelime ile açtıkları “Tarikatlar kapatılsın” etiketi üzerinden İslam’a kin kustular. Dinsiz olabilirler, hesapları Allah ile onların arasında. Lakin bu tipleri aşağılık, kan tüccarı yapan ideolojik kazançları için 12 tertemiz yüreği kullanmaları. Vallahi, yitirdiğimiz kardeşlerimizi, evlatlarımızı düşünmüyorlardı… Gayeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümet ve dini grupları kötülemekti; bu çok bariz, çok alçakça, haince… Aslında insanlığın geldiği noktayı, daha doğrusuyla insanlık onurunun nasıl çiğnendiğine tanıklık ettik.

Adana’da yanarak can veren çocuklarımız için “Tarikatlar kapatılsın” propagandası yapan ayyaş lobisi, Halep’te her gün yüzlerce çocuğu, kundaktaki bebeği katleden asrın zalimi Esed’i kahraman, soykırımı ise “Terörist temizleniyor” sloganıyla yorumladı. Halepliler insan değil mi? İnsanların değerini neye göre ölçüyorsunuz? Çocuklar sizin rant kapınız mı? Galiba öyle… Suriye’de PKK’lı teröristleri obüslerle vurduğumuz da “Çocuklar öldürülüyor” diyen cenah yine bu ayyaş lobisi değil miydi? 15 Temmuz’da 15’lik vatan evlatları bir bir şehadete koşarken, evlerinde erzak stoklayan, darbeye alkış tutan, can havliyle bankalarda CHP dönemindeki tüp kuyrukları gibi sıralanan kimlerdi? Bu yüce milletin tartısı çok sağlamdır. Hakikati daima tasdik eder. Hain ile kahramanı çok iyi ayırır. Ölülerine sahip çıkar, ölülerini kullananları ise cezalandırır… Ayyaş-istismar lobisinin çıkarları söz konusu olduğunda söylemeyeceği yalan, yapmayacağı işkence yoktur. Bu lobiyi iyi tanıyın.

Kaybettiklerimiz bizim canımız, her şeyimiz. İhmal varsa, yanlışlara göz yumulmuşsa millet olarak sorumluların cezasını hep birlikte talep ederiz. Meydanı din düşmanı, akıllarını sözde eşitlikçi bir Siyonist Yahudi’ye teslim etmişlere bırakmayız. Türkiye için, gelecek nesiller için düşünüyorum diyen herkese eyvallah… Lakin minik yavruları, acılı analarımızı, şehitlerimizin kanını kendi pislik dünyalarının, felaket dolu çukurlarına alet etmek isteyenlere de hesap sorarız. Türkiye hepimizin, İslam tüm insanlığın kurtuluş yolu. Bu iki kutsala dil uzatacak olanlar bundan sonra daha dikkatli davransın, zira bu millet kutsalları için kan da döker, can da verir…