Diriliş Postası 2 yaşında. 28 Şubat’ın yorduğu pak sînelere bir ‘diriliş muştusu’ olsun diye 2015 yılının 28 Şubat’ında ilk sayısıyla başlamıştı gönül kapılarımızı çalmaya. Koskoca iki yıl anlatmakla bitmeyecek güzelliklerle geçti çok şükür.

Çok güzel insanlarla, birbirinden değerli dostlarla bir arada olduk. Şahane zamanlar geçirdik. Yayıncılığın zevkini yaşadık, yaşattık.

Besmeleyle başlamıştık bu köşeden. Değerler koymuştuk önümüze her ne pahasına olursa olsun çiğnemeyeceğimiz. Kıymetler koymuştuk önümüze kolayca harcayamayacağız. İlkeler koymuştuk yolumuza, taviz vermeyi düşünemeyeceğimiz. 1 milim sapmadan yürümenin haklı gururunu yaşıyoruz şimdi.

‘Devrim’ otomobili devrim için sevdik ve ilk yerli otomobilimize yeni isim teklifiyle ‘Ufuk’ dedik. Ufkumuz olsun istedik, kimseye muhtaç olmayan ülkemiz olsun istedik.

THY onlarca yeni varış noktasına sevinirken birisine daha çok sevindik. Kankan Musa’nın memleketine direkt uçabilmenin heyecanını ve ne anlama geldiğini okurlarımızla paylaştık.

Ümmet coğrafyasının sesi soluğu olmaya çalıştık. Mavi Marmara gemimiz, Gazze yurdumuz oldu. Siyonizm’e, emperyalizme, kapitalizme, Kemalizm’e karşı kelimelerle mücadele ettik.

Kâh ‘Suriye Devriminin Gazetesi”, kâh ‘Şehitlerin Gazetesi’ olduk, kâh sahile dalgaların getirdiği cennet kuşu ‘Aylan Bebeğin Gazetesi’, kâh ‘Tokat Otobüsünde Yolculara Gül Dağıtan Muşlu Gençlerin Gazetesi’ olduk, kâh ‘Birleşik Afrika’nın Gazetesi’, kâh ‘Yandaş Gazete’ deme özgüvenini gösteren gazete olduk. Doğruya, Hakk’a, adalete yandaşlıkta bir beis görmedik.

Bu hududu kimler çizmiş bize dedik ve Ahdi Milli’ye işaret ettik. Emperyalistlerin doymak bilmeyen gözlerine bir avuç toprağı gösterdik. Filistin’i aklımızda işgal ettiler, aman dikkat dedik. Ülkemizde çevrilen dümenlere dikkat çekerek ‘Kanlı plan devrede, emanetine sahip çık Türkiye’ dedik. İntikamına memur olmak için Allah’a dua ettik. Gün oldu Yasin Börü’ler için adalet istedik, gün oldu Kemalizm prangalarını kırıp özgürleşen bir ülkenin anatomisine değindik, darbeseverlerin ‘Karargâh rahatsız’lıklarına karşı “Anadolu rahatsız” diyerek milli ruhu ortaya koyduk.

Uzun soluklu bir yolculuktu çıktığımız. Daha yolun başında olduğumuzu biliyoruz. Gidecek çok menzil, yürünecek uzun yollar var.

Daha nice sene-i devriyeleri bu köşeden anabilmek için dua ediyoruz; tüm okurlarımızdan, dostlarımızdan dua talebindeyiz…