Survivor’ın sevilen yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın babasının sözleri sosyal medyada gündem oldu. Hem gösterdiği performansıyla hem de yaptığı açıklarıyla dikkat çeken Survivor Barış Murat Yağcı’nın ölüm tehdidi alması gündeme oturdu. Polis Merkezi Amirliği’ne giden Güven Yağcı, şimdiye kadar birçok hakaret ve tehdit mesajı aldıklarını belirterek, artık sessiz kalmayacaklarını belirtti. Peki Barış Murat Yağcı’nın babası Güven Yağcı kimdir? Detaylar haberimizde…

BARIŞ MURAT YAĞCI’NIN BABASI GÜVEN YAĞCI KİMDİR? ‘OĞLUMU ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER’ DİYEREK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Survivor’da yarışan oyuncu Barış Murat Yağcı’nın sosyal medya üzerinden tehditler almaya başladığı öğrenildi. Yakışıklı oyuncu Barış Murat Yağcı’nın babası Güven Yağcı da oğlunun ölüm tehditleri aldığını doğrulaması gündeme bomba gibi düştü. Oyuncunun Çeşme’de yaşayan babası Güven Yağcı, oğlunu ölümle tehdit eden “teknob14” adlı kullanıcı hakkında şikâyette bulundu.

Barış Murat Yağcı’nı babası Güven Yağcı’nın kaç yaşında olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. İzmir’de yaşan Güven Yağcı, “Bundan sonra sosyal medya üzerinden hakaret ve tehdit mesajlarına sessiz kalmayacağız. Bu kullanıcı ise ölümle tehdit var. Bu mesajları atanların kim olursa olsun en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

1991’de İzmir’de dünyaya gelen Barış Murat Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel bir şekilde basketbol oynamıştır. Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci seçildi ve oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Kocamın ailesi dizisi ile başlamıştır.  Kiralık Aşk dizisinde de Eymen karakteri ile rol alan Barış Murat Yağcı, son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterine can vermiştir. Oyuncu Barış Murat Yağcı, oyuncu Birce Akalay’ın kuzenidir. 195 boyunda olan oyuncu Barış Murat Yağcı aynı zamanda Survivor’da yarışmacı olarak finale kalmıştır.

Editör: TE Bilisim