Asus müşteri hizmetleri, müşterilerinin tüm talep ve görüşlerine hızlı cevap vermektedir. Asus çağrı merkezi üzerinden, müşterilere hafta içi mesai saatleri içerisinde, kesintisiz işlem yapma hakkı tanınmaktadır. Müşterilerin talep ve görüşleri dikkate alınarak, kısa süre içerisinde işlemler gerçekleştirilmektedir. Asus bayilerine gitme gereği kalmadan, müşteri temsilcisi ile hızlı ve güvenilir işlemler gerçekleştirilebilir. Peki, Asus müşteri hizmetleri numarası ne? İşte, çağrı merkezi iletişim bilgileri…

Asus Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

Asus müşteri hizmetleri erişimi için belirlenen iletişim numarasının aranması yeterli olacaktır. Telefon numarası üzerinden, müşteri temsilcisiyle iletişime geçilmesinin ardından, markaya dair tüm işlemler için talimat verilmekte ve işlemler kısa sürede gerçekleştirilmektedir. Asus müşteri hizmetleri işlemlerinin sisteme alınmasının ardından, müşteriler adına gerekli prosedür uygulanmakta ve tüm işlemler gerçekleştirilmektedir.

♦ Asus Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0 850 522 2787

Asus Faks Numarası Nedir?

Asus ile evrak ya da farklı bir belge gönderimine ihtiyaç duyulması durumunda, faks numarasıyla işlem gerçekleştirilmektedir. Asus müşteri hizmetleri faks numarasıyla, evrak gönderim işlemleri hızlı ve güvenli şekilde tamamlanmaktadır.

♦ Asus Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0 216 481 83 80

Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi

Firmanın müşteri hizmetleri işlemleri hakkında daha detaylı bilgi almak ve detaylı işlemler adına talep oluşturmak için genel müdürlük iletişim hattının kullanılması gerekmektedir. İstanbul Üsküdar ilçesi sınırlarında konumlanan Asus genel müdürlük binası üzerinden, müşterilere kesintisiz ve hızlı destekler sağlanmaktadır.

♦ Asus Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0 (216) 521 46 01

♦ Asus Genel Müdürlük Adresi: Kısıklı Mahallesi Alemdağ Caddesi No:60, C / D – Blok, Daire:10, 34692 Üsküdar / İstanbul – Google Harita üzerinden görüntülemek için bu bağlantıyı ziyaret ediniz.

Asus Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

Müşteri temsilcisi mesaisi, hafta içi ya da hafta sonu olarak sınırlandırılmamaktadır. Asus müşteri hizmetleri, müşterilerinin işlemlerinde kesinti olmaması ve sınırsız hizmet alınması amacıyla, 7 gün 24 saat kesintisiz şekilde hizmet sağlamaktadır. Müşteri hizmetleri iletişiminin sağlanmasının ardından, gerekli tüm işlem ve görüşler için talep oluşturulması söz konusudur.

♦ Asus Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 7 Gün 24 Saat Kesintisiz Hizmet

Asus İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri Nelerdir?

Asus firması bünyesinde göreve başlamak isteyen kişiler, Asus insan kaynakları iletişim numarasını kullanmalıdır. İnsan kaynakları üzerinden, firmaya özgeçmiş gönderimi yapılması, kişilerin işe alım sürecinin değerlendirilmesi için yeterli olmaktadır. Öz geçmişi yeterli bulunan adaylar, Asus insan kaynakları tarafından bilgilendirilecek ve kişilere geri dönüş sağlanacaktır.

♦ Asus İnsan Kaynakları Telefon Numarası: 0 (216) 521 46 01

Asus Müşteri Hizmetleri İletişim Formu Nereden Doldurulur?

Asus firmasına dair tüm hizmetler için görüş bildirmek isteyen kişilerin, Asus müşteri hizmetleri iletişim formu bilgilerini doldurması gerekmektedir. Asus insan kaynakları iletişim formunda, firmaya dair tüm istekler, talepler, görüşler ve şikayetler için detaylı bilgilere yer verilmektedir. İletişim formunda yer alan beyanların incelenmesinin ardından, müşterilere geri dönüş yapılmakta ve kişiler gerekli şekilde bilgilendirilmektedir.

♦ İletişim Formu için bu bağlantıyıziyaret ediniz.

Asus Müşteri Hizmetleri Şikâyet Hattı Telefon Numarası Nedir?

Asus müşteri hizmetleri kullanılarak, şikâyet ve talep beyanları için şikâyet hattına erişim sağlanmaktadır. Asus şikâyet hattı üzerinden yapılan şikâyet ve talep beyanları, firma tarafından incelemeye alındıktan sonra, gerekli işlem süreçleri başlatılmaktadır. Müşterilerinin tüm problemlerini dikkatli şekilde inceleyen Asus şikâyet hattı, müşterilerin görüşünü almak amacıyla geri dönüş sağlamaktadır.

♦ Asus Şikayet Hattı Telefon Numarası: 0 850 522 2787

Asus Türkiye resmi desteği ve daha fazla iletişim detayı için bu sayfayı ziyaret ediniz.

Editör: TE Bilisim