Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe sahasında Konyaspor’u 5-1 mağlup etti. Etti etmesine ama bu Luiz Gustavo adındaki Brezilyalı ön liberonun hakemler üzerinde Brezilya pembe dizisi etkisini ne yapacağız bilmiyorum. Adeta Gustavo değil de İsabella var yeşil zeminde.

Bilenleriniz vardır, Brezilya pembe dizilerinde genelde garip aşk örgüsü ve kendilerine has dansları ve en az bir güzel kız ve bir yakışıklı adam vardır. Ve bu dizilerde karşı konulmaz cazibeler söz konusudur.

Fenerbahçe’nin sezon başında Marsilya’dan kadrosuna kattığı Luiz Gustavo öyle görünüyor ki sıradan bir transfer değil. Gustavo, bu akşam oynanan maçta skor 2-1 iken rakibini ceza sahasında alaşağı ederek açık bir penaltıya sebep oldu. Ancak muhtemelen VAR hakemlerinin gözlerinin önünde o an Brezilya dizilerinden bir sahne vardı.

Nitekim VAR hakemleri, pozisyona devam kararı veren Ali Şansalan’ı pozisyonun devamında Fenerbahçe golü bulmasına rağmen VAR’da izlemeye çağırmadılar.

Bu da akıllara şu soruyu getiriyor: Fenerbahçe o kadar orta sahası varken ve elinde Mehmet Topal varken neden Gustavo’yu aldı? Nedenini haftalardır seyrediyoruz. Fenerbahçe sadece Gustavo’yu almamış. Gustavo’nun dayanılmaz cazibesini de satın almış.

Federasyon, MHK ve beIN SPORTS’un el ele Süper Lig’i getirdikleri noktayı alkışlıyoruz. Oyna devam.