Başkentte 23. şampiyonluğunu Ankaragücü’nü mağlup ederek ilan eden Cimbom, 2022-2023 sezonunun en büyüğü oldu. Yönetimi, futbolcusu ve taraftarıyla destan yazan Galatasaray, 4 Haziran’da Fenerbahçe’yi evinde ağırlayacağı maça resmen şampiyon olarak çıkacak. Sarı-kırmızılı yönetim, şampiyonluk kupasını derbide Nef Stadyumu’na getirmek için bugün harekete geçecek. Sezonun son haftasında Cimbom, Hatay’a karşı hükmen galip gelecek. Dolasıyla Fenerbahçe maçında taraftar ve futbolcular, dev bir şampiyonluk kutlaması yapacak.

...

Cimbom’un altyapısında yetişen ve teknik direktörlük kariyerine bu sezon Galatasaray’da başlayan Okan Hoca da adeta tarih yazdı. Üst üste aldığı galibiyetler ve doğru takım yönetimine imza atan Buruk, oyuncuyken 30 yıl önce şampiyonluk yaşadığı Ankara deplasmanında teknik adam olarak da şampiyonluğa uzandı. Okan Hoca’yı tebrik etmek gerek.

...

Ve… bir tebrik de yönetime. Başkan Dursun Özbek başta olmak üzere transfer politikasında büyük bir iş çıkaran ve yıldızları takıma kazandıran Erden Timur aslında tebriklerin en büyüğünü hak ediyor. Doğru yönetim politikasıyla Galatasaray’ı kaldıran Timur, şimdi de devler ligi için çalışmasını gerçekleştirecek. Şunu da unutmamak gerek; cefakar Galatasaray taraftarı bu sezon takımını hiçbir deplasmanda yalnız bırakmadı. Şampiyonluğu kutlamayı en çok da bu taraftar hak ediyor. Tebrikler Galatasaray!..