Dün gece İstanbulspor karşısında Galatasaray, panik bir oyun ortaya koydu. Mücadeleyi izlerken aklıma geçtiğimiz haftalardaki Giresunspor-Fenerbahçe mücadelesi geldi. Tıpkı o maçtaki Fenerbahçeli futbolcuların stresini, sarı-kırmızılı oyuncular İstanbulspor deplasmanında yaşadı. Ancak Aslan'ın süper yıldızı Icardi golleriyle yine takımı sırtladı ve olası bir sürprize izin vermedi.

23. şampiyonluğunu ilan etmeye haftalar kala ve geri sayıma geçen Buruk’un öğrencileri, “Acaba puan kaybeder miyiz?” düşüncesinden acilen çıkmalı ve kalan maçlarda stresi yönetmenli.

...

Okan Hoca, sarı-siyahlılara karşı oyunu iyi okudu ve oyuncu değişikliklerinde erken müdahalede bulundu. Oliveira ve Mertens bence yine sahanın kötülerindendi. Oyun akışında etkisi olan Torreira ve istekli tavrıyla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu da galibiyet için çok çalıştı.

...

İlk 45 dakikanın uzatmalarında sakatlık yaşayan ve Eze ile çarpışan Nelsson, kafasındaki sargıya rağmen oyunu bırakmadı. Başarılı stoper mücadelenin son düdüğüne kadar savaştı.

...

Mücadelenin 2. yarısında Rasciha’nın yerine oyuna dahil olan Nicolo Zaniolo, büyük bir amatörlük yaparak, takımını sahada 10 kişi bıraktı. Cimbom her şeye rağmen şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı…