Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada lider Galatasaray, hatasız oynayarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Sarı-kırmızılılar, Başakşehir’e dün gece sahada adeta adım attırmadı. Mücadeleye hakim olan Cimbom, maçın hakemi Halil Umut Meler’e rağmen, kazanmasını bildi. İlk yarının uzatma dakikalarında penaltı kazanan sarı-kırmızılılar, Meler’i adeta arkasından iterek VAR’a gönderdi ve penaltıyı aldı. Oyuncuların, maçın hakemine baskısı olmasa buz gibi penaltı güme gidecekti.

...

Sol bekte Adekugbe’ye kesik atan Teknik Direktör Buruk, Başakşehir’e karşı Kazımcan’a şans verdi. Genç oyuncu oynadığı oyun ile taraflardan ve teknik ekipten tam not aldı. Bu gidişle Buruk, kalan haftalarda Kazımcan’a forma verecek gibi.

...

Beşiktaş maçında sadece bedenen sahada olan Mertens, Başakşehir’e karşı sahada basmadık yer bırakmadı. Yıldız futbolcu, Kazımcan’ın bölgesine de destekte bulundu. Cimbom dün geceki takım olarak iyi bir oyun ortaya koydu ve fabrika ayarlarına geri döndü. Kalan 5 hafta 4 maça çıkacak olan Aslan, şampiyonluğa ilk pençesini attı.