Aşk şarkısıyla adı anılan, ismine özel sloganlar atılan Cimbom’un süper starı Mauro Icardi, sarı-kırmızılılardaki 2. sezonunda ilk golünü RAMS PARK’ta Ljubljana’ya karşı kaydetti. Yıldız golcü taraftarla adeta kucaklaştı. Galatasaray, Slovenya ekibini Devler Ligi 3. ön eleme turunda saf dışı bırakarak, resmen adını play-off’a yazdırdı. Torreira’nın da takıma tekrar dönmesi, Süper Lig’deki zorlu Trabzonspor sınavı öncesi Aslan’ın elini kuvvetlendirecek. Trabzon maçı demişken, Okan Hoca, Ljubljana önünde savunmada rotasyona gitti. Bordo-mavililer ile cumartesi günü oynayacağı karşılaşmayı da düşünen Buruk, Nelsson’u dinlendirdi. Abdülkerim’e de 71’de Icardi’nin yerine şans tanıdı.

ANGELINO VE KEREM DÜŞÜŞTE

Yeni transfer Angelino henüz adapte olamadı. Dün gece kritik kademe hatalarına imza atan İspanyol sol bek, teknik heyetin gözüne battı. Kerem Aktürkoğlu’ndaki düşüş de gözlerden kaçmadı. Fakat oyunun hâkimi olan temsilcimiz, her şeye rağmen kazanmayı bildi.

AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAHİL

Bir yıldız İngiltere’ye kaydı. Cimbom’un altın çocuğu, arkadaşlarıyla vedalaşarak Aston Villa’ya transfer oldu. Zaniolo bugün İngilizler ile nikah masasına oturacak. Güle güle altın çocuk…