Antalya, Çanakkale, Edirne, Manisa, Hatay, Bolu ve İzmir’de çıkan orman yangınları kontrol altına alınırken, Hatay ve Mersin’deki yangınlara müdahale devam ediyor. Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde yangına müdahaleye giderken arazöz kazası meydana geldi.
ŞEHİT SAYISI ARTTI
Kazada yaralanan orman işçilerinden Ali Tekerek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Daha önce aynı kazada Adem Nazım Demirel de hayatını kaybetmişti. Yaralanan Ali Aydın Kar, Gökhan Sefer, Suat Metin ve Ahmet Kürşat İren hastanede tedavi altına alındı.
BAKAN YUMAKLI’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Milletimizin başı sağ olsun. Hayatını kaybeden orman kahramanımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Orman Teşkilatımıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.




