Çok yalan var Trabzonspor’da, riyakârlık diz boyu, Lucescu yalan oldu. 50 yıl 2016/2017 mi 2017/2018 mi tespiti bile yapılmaktan kaçınılıyor. Çok yalan var, yalan Mbia’yı 6 Milyon Avroya satmak başarı oldu.

Trabzon’un Trabzonspor’dan daha büyük değeri yoktur sözü çok yalan.

Krediyi yeni bir kredi ile kapatmayacağız sözü çok yalan.

Takım için gruplaşma yok sözü çok yalan.

Özer yalan, Erkan yalan, Onur yalan,.. Çok yalan.

Stat inşaatını alan müteahhit batmak üzere çok yalan.

Her şeyi geçmişi kötülemek çok yalan.

İçimizde yok kara yılan ama denen bu kadar çok yalan.

O zaman diyoruz her şey yalan Arma gerçek; ben taraftarım, ne futbolcuyu ne yöneticiyi mi tutarım, Armayı tutar, Armayı severim…

Sadece Armayı sev!

Trabzon Kazanı

Klasik bir kazan tablosudur insanlar içinde kaynar, biri dışarı çıkacak olursa diğerleri ayağından çeker, aman kurtulma, birlikte batalım, yanalım. Durun belki kazandan çıkacak olan ateşi söndürecek belki bir kaçınızı çekip dışarı alacak.

Yukarıda yönetimi yalanlarla kötüledim evet bu riyakâr tabloyu sonlandırırlarsa kazandan çıkmalarına ateşin altını söndürmelerine yardımcı olurum naçizane.

Yazmanın gücüne inanan biri olarak bundan sonra her yazının sonunda, kazanın altını yakanlara inat  “Trabzonspor Anadolu Neferi şampiyon olacak.” yazacağım.

Peki nasıl;

Dürüst olursak, iç çekişmeleri bırakırsak, rüşveti meşru görmeyi bırakırsak, çıkarlarımızı menfaat adı altında yumuşatmayı bırakırsak, dik, mert, erdemli olup,  inek bekleyen iken masum Trabzonspor rüyası olan saf çocuğu içimizde barındırırsak onun hisleriyle geleceğe yürür yöremizi temsil edersek; peki nasıl sorunun cevabı ile karşılaşacağız.

Şampiyonluk nedir;

Birinci olmak şampiyonluk değildir, erdemli duruşla en iyi ikinci, üçüncü, dördüncü olmak 100 puana sahip olmaktır.

Sonsuza denk yönetici kalma

Bir defasında sıfırdan ciddi zengin olmuş bir akrabam bana şu yaşam tecrübesini iletti;

“ Şu gördüğün koca tekstil sanayii sitesinde düzenbazların hepsi elendi ama dürüstler  yıllardır burada ekmeğini kazanıyor “

Bu sebeple dürüstler hep kalıcıdır, koltuklar ise sadece  maskedir.

Yazmanın gücü

“ Trabzonspor Anadolu Neferi şampiyon olacak.”