Meclis’te bulunan HDP’nin terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı olduğunu inkâr eden var mı?

Bu siyasi partinin başından dibine kadar terör örgütü ile ilişikleri mahkeme dosyalarına kadar ulaşmadı mı? Milletvekilliği dokunulmazlığını kullanarak teröristlere silah taşırken yakalanmadılar mı? Bomba patlatarak insan katleden teröristlerin taziyelerine koşmadılar mı?

Bu siyasi partinin yöneticisinden, milletvekiline kadar hemen herkes terörist cenazelerinde boy göstermediler mi? İnsan katleden teröristleri savunmadılar mı?

Bu terör örgütü destekçisi partinin genel başkanlarından Selahattin Demirtaş, terörist cenazelerine gitmeyen vekillere soruşturma açacağını beyan etmedi mi?

Bu partinin belediyeleri teröristlere stratejik destek vererek devletin imkânları ile çukurlar kazmadı mı? Bu örgüte para aktarmadı mı?

Türkiye genelindeki Cumhuriyet başsavcılıklarında HDP’nin eş başkanları, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri hakkında terör örgütüne üyeliklerinden, eylem ve söylemlerle desteklerinden soruşturmalar açılmadı mı?

Bu partinin genel başkanları dahil milletvekillerinin neredeyse tamamı “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, terör örgütü propagandası yapmak, suç işlemeye alenen tahrik, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini, devletini, yargı organlarını, askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama, devletin birliği ve ülke bütünlüğünü bozma, suçu ve suçluyu övme” suçları işlemedi mi? Bu nedenle tutuklanmadılar mı? Bu nedenle yargılanmıyorlar mı? Kara paranın merkezinde terör örgütleri yok mu?

Beşiktaş’taki alçak terör saldırısı artık bardağı taşıran son damladır. Şehitlerin intikamını bu devlet mutlaka alacaktır. Bu teröristleri destekleyen, hatta sempati duyanlar dahil bunun bedelini ödemeliler. Bıçak kemiğe dayanmıştır. Hala terör örgütü destekçisi HDP, Meclis’in ortak terörü kınama bildirisine imza atmıyor ve kendi bildirisi ile terörün sebebinin devlet olduğunu gösterme gayreti içine giriyorsa; Bu partinin kimseye bir faydası kalmamıştır. HDP kapatılmalıdır. Üyeleri dahil varsa devlet ile ilişikleri kesilmelidir. Tüm üyelerine soruşturma açılmalıdır. Böylece FETÖ-PKK ve diğer terör örgütlerinin iş birlikleri ve ihanetleri de ortaya çıkarılacaktır.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ önceki gün Meclis Genel Kurulu’nda terör örgütü destekçisi HDP’nin yüzüne söylediği; “Öyle ‘Her türlü şiddeti kınıyoruz’ gibi yutturamayacağınız ifadelere bizim de karnımız tok, Türk milletinin de karnı tok. Çünkü iradeniz sizin elinizde değil, iradeniz o bombayı oraya koyanların elinde. Burada gelip bir tiyatroda konuşur gibi konuşup yerinize oturuyorsunuz” sözleri durum tespiti açısından çok yerinde bir söylemdir. Bu sözler üzerine kavga çıkaran da yine HDP oldu. Çünkü onların şiddet dilinin dışında algıları yok.

Evet terör destekçilerinin iradeleri üst aklın elinde. Onların para kaynakları da ortaya çıkarılmalıdır. Çünkü onlar, tüm terör örgütlerini Türkiye’ye karşı birleştiren haçlıların hizmetinde. Onlar, kaçakçılığı, uyuşturucu ticaretini, insan ticaretini, haince insan katliamını, insan katleden kahpece patlatılan bomba siyasetini, çukur siyasetini, alçaklığı temsil ediyorlar. Terör örgütü PKK’yı bu yüzden kınayamıyorlar. Terör eylemlerine ses çıkaramıyorlar. Dış hainleri biliyoruz. İçimizdeki hainleri temizlersek, terör örgütlerinin ülkemizdeki etkileri yok denecek kadar azalacaktır…