Neresinden bakayım ki şu Avrupa’nın yaptıklarına. Demokrasi ve insan hakları, özgürlükler vs. diye yola çıktılar. Şimdi geldikleri noktada hepsini rafa kaldırdılar. Korkuları var çünkü. Korkuları ‘İslam’…

Bir taraftan insan hakları ve demokrasi savunuculuğu yaparken, diğer taraftan Müslümanlara karşı her türlü vurdumduymazlıkları ve hilelerine dünya tanık oldu.

Müslümanları birbirlerine düşürme yarışına girdiler. İslam ülkelerini dizayn etme adına DAEŞ, FETÖ, PKK gibi örgütleri destekleyip İslam karşıtlığının dünyaya yayılması için çaba sarf ettiler.

Son operasyon yapmak istedikleri bir Türkiye kalmıştı. 15 Temmuz da içerideki hainlerle tüm güçleri ile bunu denediler. Ama olmadı. Olmayacak. Çünkü Türkiye’de bir lider tüm bu oyunları bozdu, bozmaya devam ediyor.

Şimdi ne yapacaklarını şaşırdılar. Bu yüzden Türkiye’deki bu lideri, Recep Tayyip Erdoğan’ı hedefe koydular. Erdoğan düşmanlığını medya üzerinden 24 saat aralıksız yürütüyorlar. Türkiye’den kaçan hainler de bunlara destek oluyor. Yol gösteriyor. Onlar düşmanlık ediyor, Allah (cc) ise Erdoğan’ı güçlendiriyor. Onlar oyun kuruyor, Allah (cc) oyunlarını bozuyor. Onlar hileye başvuruyor, Allah (cc) hilelerini boşa çıkarıyor. Hamdolsun…

Yıllarca dizayn ettikleri Ortadoğu’da şimdi hesapları karıştı. Hesaplarını karıştıran Türk lidere ise tahammülleri yok. Düşmanlıkları ve hazımsızlıkları İslam’a karşı yürüttükleri oyunlarının Türkiye’ye takılmasındadır. Ey Avrupa, sizler ya kendinize gelir İslam düşmanlığından vaz geçersiniz, ya da kendinize gelmek zorunda kalırsınız. Sonun başlangıcındasınız.

Buradan iddia ediyorum, Avrupa Birliği artık çöküş sürecine girdi ve bu çöküş de çok uzun sürmeyecektir. Bazı Avrupa ülkelerindeki grevler ve yaşam kalitelerinin düşmesi gizliden AB’yi sarsıyor zaten. Gençleri uyuşturucu ve alkol batağında. Havalimanlarınızda korkularınız yüzünden saatlerce beklettiğiniz yolcular sizin aslında medeniyetle bir ilginizin olmadığını da açıkça görmektedirler.

Son iki yılda Hollanda’da resmi kayıtlara göre 265 İslam karşıtı saldırı gerçekleştirildi. Hollanda bu ırkçı saldırılara ceza bile vermiyor. Ama diplomatik dokunulmazlığı olan bir bakanı sınır dışı edebiliyor. Avrupa’da Müslümanlara karşı saldırılar sürekli artıyor, oy kaygısı ile de ırkçı kararlara imza atıyorlar.

Şunun bilinmesi gerekiyor. İslamofobi sadece Müslümanlar’a karşı bir tehdit değildir. Aynı zamanda bütün toplumlara karşı bir tehdittir. Bu yüzden kurbanlar sadece Müslümanlar değil, aynı zamanda kurbanlar bütün toplumun parçasıdır.

Avrupa’ya tavsiyem şudur: Asırlardır düşman olduğunuz İslam’ı önce tanıyın, anlayın. Kur’an’ı okuyun ve anlayın. İslam’ın tüm insanlığın kurtuluşu için olduğunu göreceksiniz. İslam Peygamberinin tüm insanlığın huzur ve mutluluğu, kurtuluşu için gönderildiğine şahit olursunuz. İslam, tüm insanlık için adalet, hukuk ve insan haklarının tek savunucusu olan bir din olduğunu görecek ve anlayacaksınız. Zaten İslam’ı araştıran ve okuyan gençliğiniz gerçekleri görüyor, son din (İSLAM’I) tercih ediyor…

Hollanda’da resmi kayıtlara göre son iki yılda İslam karşıtı 265 saldırı gerçekleştirildi.