Bu seçim pek çok kişinin bir +1 hikâyesi vardır. Benim hikâyem, aynı zamanda benim sırtımda bir yüktür. Oy kullanmaya gitmeden hemen önce karşılaştığımız, BBP ilçe başkanlarından birisinin bana itimat ederek, hatır kırmayarak, oyunu AK Parti’den yana kullanmasını omuzlarıma yüklenmiş ağır bir yük olarak hatırlayacağım. Bu oy, vatan ve millet sevgisinin akla dur dediği oydur. Bu oy hesapsız, plansız, karşılıksız verilen bir oydur. Bu oy, Türkiye, millet ve ümmet bilinciyle verilen bir oydur. Şimdi AK Parti’nin Alperenlere, partisinden daha fazla milletini düşünen MHP’lilere, PKK terörüne boyun eğmeyen Hüda-Par’lılara, vefa duygusuyla bu seçime kadar partisinin yanında bir türbedar gibi bekleyip bu seçim AK Parti’ye evet diyen Saadet Partililere ve hepsinden önemlisi AK Parti’nin içinde olup da, reis hatırına, hoca hatırına, güzel insanlar hatırına, AK Parti’nin sağladığı emanlar hatırına öfkesini, itirazını, isyanını içine gömenlere bir borcu var.

Şimdi Konuşma Zamanı

Gemi su alıyor zannıyla kaçışanlara benzememek adına konuşmayanlar için, alamadığı ihale, kapamadığı koltuk nedeniyle kutsal (!) muhaliflik köşküne taht kuran muhterislerle birlikte poz vermemek adına susanlar için, maslahatı merkeze alıp itirazını içine gömenler için, şimdi konuşma zamanı. 17-25 Aralık operasyonunun kumpas olduğunu bilmesine rağmen, göğsünü gere gere AK Parti’liyim diyemeyenler için, gâvura koz vermemek için ağzını açmayanlar için.

Şimdi İcraat Zamanı

Yol ile birlikte, gönül yapma zamanı, siyasetle birlikte sanat üretme zamanı, filmle birlikte bilim yapma zamanı, ensemizde boza pişirmekten vazgeçmeyecek emperyalizmin ileri uç unsurlarıyla, gönüllü köleleriyle uzlaşmama zamanı, kültürel iktidarlarını, kibirlerini, kinlerini yerin dibine geçirme zamanı. Şimdi ekonomide üretme, keşfetme, sistem kurma zamanı. Milli otomobil, milli yazılım, milli çip üretme zamanı.

Şimdi Mücadele Zamanı

Sadece Paralellerle, teröristlerle, emperyalizmin medya uzantılarıyla değil, lacivert takım elbise, siyah cip ve protokolden başka bir dünya bilmeyen hormonlu teşkilatçılarla, sadece satılmışlarla, kinini din edinenlerle değil, bal tutan parmak yalayıcılarıyla, camide bile protokol derdine düşen başkanlarla, koltuktan başka güç, Ankara’dan başka dünya bilmez bürokratlarla da mücadele zamanı.

Seçimin Dersi

AK Parti’liler, AK Parti teşkilatından büyüktür.