Sadece CHP değil, tüm terör örgütleri ve civciv muhalefet partileri birlikte saldırıyorlar. Kime saldırıyorlar peki? AK Parti’nin cesur, mücadeleci, Erdoğan’a bağlı, tecrübeli, çalışkan, halkın sevdiği, partiye oy getiren isimlerine saldırıyorlar…

Bu saldırılardan eskiden kim nasibini almadı ki? Halil Ürün, Kadir Topbaş, Melih Gökçek, Metin Külünk, Mehmet Metiner, Şamil Tayyar,…

Sistem şöyle işliyor. CHP, hedef seçtiği isimlere “yalanlarla” saldırıp kamuoyunda “yıpratıyor”, AK Parti de ilk seçimde bu isimleri siyaset sahnesinin dışına alıyor.

Şimdi aynı taktikle Berat Albayrak, Süleyman Soylu, Fahrettin Altun ve Selçuk Bayraktar’a saldırıyorlar. AK Parti kadroları ölüm sessizliğine gömülmüşken bu isimleri savunan iki kişi var; Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli.

HEDEFİ AKILLICA SEÇİYORLAR VE TOPYEKÜN SALDIRIYA GEÇİYORLAR

Hedeflerini özenle seçiyorlar. Ne hikmetse bu saldırılara hiç hedef olmayan iki eski AK Partili var; Abdullah Gül ve Ali Babacan. Erdoğan’a “Cumhurbaşkanı adayı olma, olma, olma diyorum…” diye bağırıp darbe tehdidinde bulunan Baykal, nedense Gül’e aynı tepkiyi göstermemişti.

CHP’nin ilk hedefi olan Gökçek’i saldırılara direnmeden kurban verince, İstanbul’u 3 seçim üst üste kazanan Topbaş’ı harcamak çok da zor olmadı. Bu iki isim görevden alınmayıp sürelerini bitirseydi bugün Ankara ve İstanbul’u yine AK Partili isimler yönetirdi. CHP ve terör örgütlerine karşı mücadelede ölümüne Erdoğan’ın arkasında duran Metin Külünk, Şamil Tayyar ve Mehmet Metiner gibi isimleri de korumak yerine parti dışına ittik.

CHP ve terör örgütleri Erdoğan’ın etrafını boşaltırken teşkilatlar, cesur milletvekilleri ve başkanların başına gelenleri görünce kabuğuna çekildi. CHP’den korktuklarından değil, AK Parti’den korktuklarından dolayı. Sahada savaşan cesur adamların kellelerini bir bir alırsanız “dava” için savaşacak teşkilat mensubu bulamazsınız!

Oysa sadece savaşlar değil, seçimler de çarpışarak kazanılabilirdi. Kazanmaya devam eden AK Parti şu gerçeği görmeli. Erdoğan’ın tek başına verdiği olağanüstü savaşa, sivil halkın verdiği desteğin meyvelerini topluyorlar.

CHP İKİNCİ SEÇİM TAARRUZUNU BAŞLATTI FARKINDA MISINIZ?

Yerel seçim zaferini AK Parti’den aldıkları aslanların kelleleri üzerinde tepinerek kutlayan CHP, şimdi Cumhurbaşkanlığı seçimi için kolları sıvanış durumda. Özgür Özel ve Canan Kaftancıoğlu’nun coşması bunun startıdır. Taktik ve beklenti ilk taarruzdaki gibi AK Parti’nin önemli isimlerine sistematik olarak saldırılacak, parti de bu isimleri kızağa çekecek. Ondan sonra gelsin ikinci zafer…

Hulusi Akar, Berat Albayrak, Süleyman Soylu, Fahrettin Altun, Selçuk Bayraktar tesadüfen seçilmiş hedefler değil. İlk dalga saldırıda belediye başkanlarını hedef alarak o illeri cebine koyan CHP, şimdi hedef büyütüp “saray” zaferi için önemli bakanları ve Cumhurbaşkanına yakın isimleri hedef alıyor.

CHP ve terör örgütleri, Erdoğan’ı devirmek için satranç oynuyorlar. Şah’a gitmek için kaleleri, filleri, vezirleri hedef alıyorlar. Kim ne yapsın piyonları. Belediye seçimlerinde Erdoğan’ın etrafını boşaltıp önemli şehirleri ele geçirdiler. Bakalım 2023 için bu plan tutacak mı?

Sorun CHP’nin yaptıkları değil, AK Parti’nin yapmadıkları. Korumadığınız adam sizin için savaşır mı? CHP, Erdoğan’a karşı seçim kazanamaz. Ama AK Parti, CHP’ye seçim kazandırabilir! CHP’nin “sarayı yıkacağız” hezeyanına bir de bu pencereden bakın…