Suriye’de Rusya’nın destek ve teşviki ile katil Esed’in saldırılarında onlarca askerlerimiz şehit oldu. Türkiye, 27 Şubat’ta “Bahar Kalkanı Operasyonunu” başlatarak Esed birliklerine, İran Şebbihalarına, Hizbullah teröristlerine darbe üstüne darbe vuruyor.

Esed, Soçi Mutabakatı sınırlarına çekilinceye kadar da operasyon sürecek. Çekilmemekte direnirse Şam’ın hedef olmasının önünde hiçbir güç duramaz. Ne İran ne Rusya Şam’ı vurmamıza, Türkiye’nin Suriye rejimine karşı topyekûn bir operasyon başlatmasına engel olamaz…

Bugün Rusya’da Erdoğan, Putin zirvesi var. Ateşkes olacağı ve Rusya’nın Esed’i geri çekeceği konusunda çok ümitvar değilim. Ancak Erdoğan’ın, bundan sonraki olacaklar konusunda Putin’in yüzüne söyleyeceklerini önemli buluyorum. Tarih, Ortadoğu, Doğu Akdeniz ve Suriye özelinde Türkiye tarafından yeniden yazılacak!

Ya birlikte çalışmayı kabul edecekler ya da Türkiye’nin düşmanlığını tercih edip savaşmaya hazır olacaklar!

KILIÇDAROĞLU VE CHP TÜRKİYE’YE AİT OLAMAZ

İdlib’de şehit haberlerini aldığımız ilk dakikadan itibaren Kılıçdaroğlu ve CHP’den yapılan açıklamalar yenilir yutulur gibi değil. CHP, BAAS partisine dönüşmüş, Kılıçdaroğlu, Türkiye’ye karşı Esat’ın kuramadığı cümleleri kuruyor, Cumhurbaşkanına söyleyemediği hezeyanlarla saldırıyor.

Onlarca askerimize saldırarak şehit eden Esed’i tek bir eleştiride bulunmayan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı ahlak ve edep sınırlarını yerle bir ederek saldırıyor. İran ile Türkiye savaşa girse İran’ı tutarım, Suriye ile Türkiye savaşa girse Suriye tarafında yer alırım diyen vatan hainleri, Kılıçdaroğlu tarafından ilk seçimde CHP milletvekili yapılmıştır.

Tarihlerini 1923’den başlatanlar, Osmanlıyı, Selçukluyu ret edenlerin bugün İdlib’de neden olduğumuzu anlamalarını beklemiyoruz. Onların içeriden düşmanın dışarıdan saldırması bizi şaşırtmıyor. Kılıçdaoğlu’nun askerlerimizi, polisimizi, halkımız öldüren FETÖ darbecilerine ve askerlerimizi şehit eden katil Esat’a verdiği destek apaçık ortadadır. Yaptıkları ve söylediklerinin tam karşılığı “vatana ihanettir.”

Vatana ihanetin karşılığı ve bedeli Kılıçdaroğlu’na yargı önünde ödettirilmelidir! Türkiye olarak içinden geçtiğimiz süreç köpekleri salıp taşları bağlama zamanı değildir…

KILIÇDAROĞLU’NUN YERİ KATİL ESED’İN YANIDIR

Şehit cenazesinde Bahçeli’nin elini sıkmadığı Kılıçdaroğlu, girdiği şokla, “Şehitler tepesini boş bırakacağız. Millet ittifakı olarak iktidara geldiğimizde şehitler tepesini boş bırakma sözü veriyorum” diyerek ülkenin anahtarını emperyalizme teslim etmeye hazır olduğunu ilan etmiştir.

Bu anlayış ve zihniyet Anadolu topraklarına ait değildir. Anadolu toprağı şehitler kanı ile alınmıştır. Bin yıldır tüm emperyalist saldırılara karşı da şehit kanı ile korunmuştur.

Sözün özünü şudur…

Erdoğan: “Bay Kemal’in yeri ne vatandır ne millettir. Kendisi bizi tahrik ettiğini sanırken milletimize olan kinini kusuyor. Türkiye’nin bu tarihi mücadelesini fitneyle, iftirayla lekelemeye çalışan kim olursa olsun, haysiyetsizdir, şerefsizdir, alçaktır, haindir”

Bahçeli: “Kılıçdaroğlu ve yeminli Esat sözcüleri İdlib’deki mücadeleden yine rahatsız. Bre vicdansızlar bir kez olsun, şehitlerimizin katillerine tepki göstersinler. Korkmayın düşmana düşman derseniz sadece ve sadece adam olursunuz.”

Üstad Necip Fazıl: “Bizdeki muhalefet (CHP) iktidarı düşürmek için vatanı düşürmeye bile razıdır!”

Türkiye’yi girdiği her mücadelede arkadan bıçaklayan Kılıçdaroğlu, FETÖ ve Esed tarafından “üstün hizmet nişanı” ile ödüllendirilirse şaşırmamak lazım. Çünkü bunu hak ediyor!