Bordo-mavililer erken gol buldu ilk yarıda. Daha sonra her iki takımın ortaya koyduğu kısır oyun fazla pozisyon oluşturmadı kalelerde.

Bakasetas, Trabzonspor’un Bardhi ile attığı golde yine klasını gösterdi. Yaklaşık 25 metrelik pasında Fırtına’nın Kuzey Makedon oyuncusu akıl dolu bir kafayla topu ev sahibi takımın ağlarına gönderdi. Bu golde Hatayspor’un eski Trabzonsporlu kalecisi Erce Kardeşler önde kalışının cezasını çekti.

Hatayspor’un geçerli sayılmayan golü öncesinde Vitor Hugo’ya net faul yapıldı.

Müsabakanın ilk devresinin sonlarında heyecan vardı. Fırtına önce Djaniny daha sonra Gomez ile gole çok yaklaştı. Ev sahibi takım ise uzatmalarda net bir gol pozisyonunu kullanamadı. İkinci yarıda sahneye çıkan ev sahibi Hatayspor, 5 dakika içinde attığı gollerle maçı kazanmasını bildi.

Bordo-mavili takımın art arda yediği 2 golle de orta saha ve savunmanın ortaklaşa hataları vardı. Fırtına deplasmanda da 3 puan kazanamama sendromunu devam ettirdi. Fırtına, ikinci yarıda adeta halı saha oyunu gibi oynamasıyla ligde havlu attı. Hatayspor ise 5 hafta sonra galip geldi. Sarıyer altyapısındayken Fırtına’ya önerilen ancak kabul görmeyen Hataysporlu genç oyuncu Bertuğ Özgür Yıldırım’a tebrikler.