Şenol Güneş'te tribünler boştu. Taraftarlar, bordo-mavili takımın Avrupa Konfederasyon kupasında Basel’e elenince Ümraniyespor maçına ilgi göstermediler; maç biletlerinde indirim yapılmasına rağmen. Ligde de zirveye ulaşılması çok zor puan farkıyla geride kalan Fırtına’nın dünkü maçı galiba gazozuna olsa gerekti. Bakasetas’ın sakatlığı nedeniyle forma giymediği maça, Trabzonspor Umut Bozok ve Gomez ikilisiyle çifte forvetle başladı.

İlk 25 dakikada A.Kadir Ömür’ün direklerden dönen iki topunun yanı sıra Gomez ve sakatlanan Trezeguet’in yerine oyuna giren Naci ile gole çok yaklaşan bordo-mavililer bir türlü çerçeveyi bulamadı. Konuk ekip Ümraniyespor ise ancak 15 dakikada oyunda dengeyi sağladı. Trabzonspor’un orta bölgesinde oyun kurucu olarak Siopis, ilk yarıda görevli olunca pozisyon üretmekte zorluk çekti bordo-mavililer.

İkinci yarıya Umut Bozok’un yerine Yusuf Yazıcı ile başlayan Trabzonspor’da yine orta bölgede bu alanda dikine oynayacak oyuncu yoktu. Karadeniz ekibinde sadece A.Kadir Ömür formasının hakkını verdiğine göre gerisi boş. Konuk takımın golünde ise Fırtına’nın savunmasının bir kez daha çevre kontrolünün eksik olduğu ortaya çıkarken, bu kadar yeteneksiz futbolcuları bulan ve alanlar bir an önce sorgulanmalı. Trabzonspor’u sahasında mağlup eden lig sonuncusu Ümraniyespor’u tebrik ediyorum.