“Büyük Osmanlı diye övünüyorlar ya, işte o büyük Osmanlı şeker dahi üretemiyordu.”

Bilin bakalım bu söz kime ait?

Makarios’a…

Adolf Hitler’e…

Ariel Şaron’a…

Cemil Bayık’a…

Son Firavun Sisi’ye…

Bilemediniz…

Bu söz Osmanlı’nın bıraktığı topraklar üzerinde bedavadan yaşayan Kılıçdaroğlu’na ait. Kemal bey, Osmanlı’da şeker 1382’de üretilmiştir. Osmanlı vatandaşları da şeker almak için hiç kuyrukta beklememiş ve karneyle şeker almamışlardır. Türkiye’de şeker fabrikası 1926 yılında bir şahıs tarafından kurulmuş, ancak vatandaşlarımız bu şekeri almak için CHP’nin iktidarından karne almak ve günlerce kuyrukta beklemek zorunda kalmışlardır.

Osmanlı’ya karşı bu nasıl bir kin ve nefrettir anlaşılır gibi değil…

Genel Başkanları Osmanlı’ya sallarda, CHP milletvekilleri boş durur mu. Orhan Sarıbal ve Mehmet Tüm de,“Yavuz Sultan Selim katildir. Tüm Aleviler böyle bilir” diyerek içlerindeki zehri kustular.

Kemal Bey ve kendisi gibi Alevi oldukları anlaşılan milletvekillerine cevap vermek için bu yazıyı yazarken Aşık Mahsuni Şerif’i dinlediğimi hatırlatma gereği duyuyorum. Kemal bey ve partisindeki diğer Alevi milletvekillerinide Aşık Mahsuni Şerif’i, Musa Eroğlu veNeşet Ertaş’ı dinlemeye davet ediyorum. Kangren olmuş bu kin ve nefretlerini iyileştirmeye yetmeyebilir, ama en azından hastalıklarını kontrol altında tutmaya yardımcı olur.

Şimdi kalkıp 600 yıllık zamanın süper gücü, 3 kıtanın hükümranı, gittiği yere adalet, huzur ve barış götüren Osmanlı’yı size anlatsam; Osmanlı’nın hatırasına, size, tarih kitaplarına, İstanbul’un fethine, dünya tarih bilimine, Fatih’e, Kanuni’ye, Yavuz’a saygısızlık olmaz mı?

Mustafa Kemal’in partisi, Türkiye’yi kuran parti olmakla övünen CHP’nin genel başkanının; Osmanlı’dan devralınan bir ülkenin toprakları üzerinde yaşayıp Osmanlı’ya karşı bu kadar nefret dolu olması kabul edilebilir bir durum değildir. Bu en basit ifade ile “yemek yediği kaba …..maktır.” Mustafa Kemal’in ismini küçük ve basit hesaplarına alet edenler, bilmelidirler ki; Mustafa Kemal onlardan beridir. Mustafa Kemal’in arkasına saklanıp, bu ülkeyi bize bırakan Osmanlı’ya saldırmak, halkımızın dini, milli ve manevi değerleriyle savaşmak çıkmaz bir yoldur. Tek partili dönem dışında iktidar yüzü göremeyen CHP çok geçmeden ilkeli bir sol partinin siyaset sahnesine çıkmasıyla da siyaset dünyasından silinip gitmeye mahkûmdur.

Manevi şahsiyetini sömürdükleri Mustafa Kemal’e bir mezar yeri bile yapamayan CHP’nin Mustafa Kemal sevgisibir yalandan ibarettir. Hadi Mustafa Kemal’e mezar yapamadınız, Anıtkabir’in bayrak direğine “ip bile üretemediniz.” Ama diğer taraftan “milli şefiniz” için Alman heykeltıraşa 1.3 milyon lira verip Taksim Meydanı için heykelini yapmayı ihmal etmediniz. Milletin ekmeğine hayvan yemi katarak Türkiye’yi yönettiğiniz dönemde, Mustafa Kemal’in kahramanlıklarını anlattığınız Çanakkale Savaşı’nın 250 bin şehidine 1.5 milyon lirayı çok görüp bir anıt dahi yapmadınız. O anıtı da bu millet yaptı.

CHP, Kemal Bey ve milletvekillerinin derdinin Osmanlı’nın gücü, geçmişteki başarıları, yaptıkları değil; temsil ettiği değerlerle olduğunu biz de bu halk da gayet iyi biliyor.

Çok partili seçime geçilen 1945’den beri72 yıldır yapılan hiçbir seçimi CHP kazanamamıştır.Kemal Bey de girdiği tüm seçimleri kaybetmiş; artık seçmene birinci parti olmayı değil, %35 oy almayı vaat eder noktaya gelmiştir. Halkın milli ve manevi değerleri, o halkın tarihi ile savaşarak seçim kazanan parti olmamıştır. CHP, tek parti dönemi alışkınlıklarını o kadar benimsemiş ki aradan geçen 67 yıl bu zihniyetin partideki hükümranlığını yok edememiştir.

Kemal Bey Osmanlı’yı aşağılarken, milletvekilleri Yavuz Sultan Selim’e “katil” derken; Dersim Katliamını yapan CHP’sine, o CHP’nin o zamanki genel başkanı İnönü’ye, emri veren dönemin Cumhurbaşkanı hakkında da iki cümle söylesin. Hadi Cumhurbaşkanına bir şey söyleme. Yüreğin varsaAlevi, Sünni, Hıristiyan tüm milletvekillerinle, “Katil İsmet” diyebiliyor musun?

Mesele Osmanlı’nın şeker fabrikası kurup kuramaması değil, sen hala anlamadın mı? Mesele Osmanlı’nın temsil ettiği, yaşadığı ve yaşattığı değerler, sancaktarlığını yaptığı İslam’dır.Düşmanlı bunadır. NOKTA…