Bizler vatan toprağını namus bildik. Biz namus için can vermeyi kutsal kabul ettik. Bayrak inmez, ezan susmaz. İnancımıza, kutsalımıza dokunulamaz. Bizleri ölümle korkutamazsınız. Vatan, bayrak, ezan için ölüm bize sunulan en üst şehadet mertebesidir. Bizler bir kez istiklal marşı yazdık ve bir daha da yazmayacağız. Küfrün ve zulmün karşısında bir olacağız. Ülkemize göz dikenin gözünü mutlaka oyacağız.

Anlamak istemeyenlere anlamaları için şunu hatırlatmak istiyorum.

Birkaç gazeteci, ölümünden kısa bir süre önce Mehmed Âkif’i ziyarete gitti. Sohbet sırasında söz bir ara İstiklal Marşı’ndan açıldı ve bir vesile ile değiştirilip değiştirilemeyeceği konuşuldu. Âkif hasta yatağından heyecanla doğruldu, yanından hiç ayrılmayan genç dostu Âsım Şakir’in arkasına koyduğu yastığa yaslanmadan önce, Meclis’te kabul edildiği gün Tunalı Hilmi hariç herkesin ayakta dinlediği İstiklal Marşı’nı değiştirmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi. Bitkin bir halde yastığa yaslanırken “İstiklal Marşı bir daha yazılamaz” dedi. “Kimse bir daha İstiklal Marşı yazamaz, ben de yazamam!” Sonra derinden gelen bir sesle: “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!” dedi, sustu!

Bu millet bir daha istiklal marşı yazmayacak. Ancak İstiklal Marşı’nı ve şu dizelerini de asla okumaktan vaz geçmeyecek.

Arkadaş Yurduma alçakları uğratma sakın;

Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.

Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın…

Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.

Bastığın yerleri toprak!  diyerek geçme, tanı!

Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.

Sen şehîd oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:

Verme, dünyâları alsan da, bu cennet vatanı.

Vermeyeceğiz dünyaları alsak da bu cennet vatanı. Alçaklara hak ettikleri derslerini de vereceğiz. Biz taşeronları bildiğimiz kadar, oyunu oynatanları da biliyoruz.

Çünkü devletlerin bilgisi ve desteği dışında hiçbir illegal yapı büyüyemez ve yaşayamaz. Terör örgütlerinin arkasında da devletlerin istihbarat servislerinin gizli destekleri vardır. DEAŞ, PKK ve FETÖ’yu kuran devletlerin gizli servisleridir. Amerika ve Avrupa size söylüyorum. Siyasetiniz batsın. Akıttığınız kan size bulaşacaktır. Oyuncularınız da bunun bedelini ağır ödeyeceklerdir.

Bizler artık biliyoruz ki, illegal işlerinizi kendi çıkarlarınız için kurdurduğunuz terör örgütlerine yaptırıyorsunuz.  1.5 milyar Müslümana karşı savaşmak sizler için korkutucudur. Müslümanın karşısına mertçe çıkmak sizin için de değildir. Müslümanı Müslümana düşürmek için Lavrens’leri, FETÖ’leri, Şii’leri örgütlemek daha çok işinize geliyor.  Irk ve mezhepçilik üzerine Müslümanlara kan kusturdunuz. İslam Birliği kurulmasın diye, İslam’ın halifesi olmasın diye oynadığınız oyunları artık biliyoruz.

Bizler biliyoruz ve inanıyoruz ki, Allah Müslümanların yanındadır. Elbette ki size de hak ettiğiniz cezayı o verecektir. Bizler birliğimiz ve beraberliğimizden vaz geçmeyecek, sizin kurduğunuz birbirimize düşürme oyununa gelmeyeceğiz. Kurduğunuz tuzakları Allah başınıza çevirsin.

Kurguladığınız oyunun sonuna geldiniz. Müslümanlar artık uyanıyor. Türkiye tüm Müslümanlara da öncülük ediyor. Sizin korktuğunuz İslam Birliği sizin sinsi fitnelerinizin ve oyunlarınızın neticesinde oluşuyor.