Bu da oldu yani bu camiaya bunu da yaptınız ama bu rezilliğinizi tarih yazarken bu taraftar da sizi asla affetmeyecek bilesiniz. 3 Temmuz 2011’de sözde şike adı altında kumpas kuran hain terör örgütü bile bu kadarını beceremedi. Yazıklar olsun ki bu acı tabloyu bu camiaya sizler yaşattınız. Farz edin Akhisar maçı ligin son haftasıydı; bu sonuçla takım ligden düştü bunun hesabını kim verebilir?.. Yabancılar ve de kiralıklar çekip giderler. Geriye hesapsızca kadro dışı bıraktığınız Volkan Demirel, Hasan Ali, Mehmet Topal ve birkaç tane de genç oyuncu ile parayı seven oyuncular kalır. Gidecek yeri olmayan taraftarlar ise sevdasına mecbur olduğu için kahrı da, çileyi de çeke, çeke ait oldukları yerde tribünlerde olurlar.

Herkes takmış bu çocukların günahı yok onları getirenler suçlu diye. Hadi diyelim öyle iyi de kardeşim bu takımda Ayew var Slimani var diğerleri Avrupa’nın çeşitli takımlarından geldiler. Yerlilerden kaleci Harun Tekin, Bursaspor’un asıydı. Evet ilk sırada hatalı olanlar bu oyunculara Fenerbahçe formasını giydirenlerdir; lakin bu oyuncular da sütten çıkmış ak kaşık değiller. Akhisar’ın ilk golünde muazzam bir kaleci Harun Tekin hatası ve ardından iki uyuyan stoperler Skrtel ve Roman’ın acizliği vardı. Üçüncü golü anlatmaya inanın içim el vermiyor bile, sadece İsmail Köybaşı eşittir “ey ruh titre ve kendine gel” desem maçı izleyenler anlayacaktır. Bu takımın en büyük sorunu, işi bilen taraftarın da sevdiği istediği bir teknik adam onda da adres belli.

Maçtan sonra birçok TV kanalında yayınlanan spor programlarına bakıyorum da salyaları aka aka belden aşağı vuran vurana; adı da spor programı vay yavrum vay. Konuyu bir yerden alıp bir başka yerden sallayıp sallayıp duruyorlar. Birden Aziz Yıldırım’cı olup Ali Koç’a karşı kullanıyorlar, on dakika geçmeden aynı şahıslar her iki başkanı da yerden yere vuruyorlar. Fenerbahçe’nin küme düşe bilme ihtimalini göz önüne alıp olabileceklerin falına bile baktılar. Yani öyle hale gelmişler ki nefretleri dışa vurmuş, nerdeyse zil takıp oynayacaklar. Bunun adı Fenerbahçe düşmanlığıdır, bunun adı Fenerbahçe taraftarının aklıyla alay etmektir. 3 Temmuz hain FETÖ kumpasında bu takım küme düşürülsün diye uğraşanlar da aynı tiplerdi. O zaman da takımlarına bağlı bu muhteşem taraftarlar onlara şu mesajı vermişti: Fenerbahçe değil alt ligde “Sokakta oynasın bizler kaldırımları tribün yaparız” diye. Şimdi soruyorum; bu şahsiyetlerin Fenerbahçe’ye 3 Temmuz 2011’de kumpas kuranlar ile aralarında ki fark nedir, nedir içinizde ki nefretin gerçek sebebi?

Allaha emanet olun…