Henüz Süper Lig’in başlarındayız… Şu an için ne söylesek boş ama gerçek olan bir şey var: “Yeni sezona en iyi başlayan takım şampiyon Galatasaray.” Cimbom ezeli rakiplerine göre lige daha çabuk adapte oldu. Peki diğer takımlar neden çabuk adapte olamadı derseniz? Çünkü Galatasaray’ın kendi çocukları var. Birlik beraberlik var, forma için savaşanlar var. Galatasaray’da, Galatasaray ruhunu taşıyan futbolcular formayı terletiyor. Cimbom’da bu tarz oyuncular olduğu sürece her sene şampiyonluk gelir. Hedefler sadece Süper Lig’de şampiyonluk değil Şampiyonlar Ligi’nden devlere ders vermek.

Galatasaraylı Emre!

Emre Akbaba, Sarı-Kırmızılı formayı giymek için çok direndi ve örnek bir duruş sergiledi. Emre, gelen teklifleri elinin tersiyle iterek hayallerine dün akşam oynanan Göztepe maçında kavuştu. Henüz takımla beraber çok sık antrenmana çıkmamasına rağmen Göztepe karşılaşmasında sürekli topla buluşması ve takımını sürekli pozisyona sokması büyük beğeni topladı.

Onyekuru klası

Galatasaray’da çok uçaklar inip kalktı. Çok yıldızlar gelip geçti. Ama Onyekuru gibi genç ve yetenekli futbolcular çok az geldi. Fatih Terim’in transfer konusundaki doğru adımları hiçbir zaman Cimbom’u zora sokmadı.

Benim söylediğim bir şey var: “Geçtiğimiz sezon ‘Rodrigues satılacak iyi para veriyorlar’ deniliyordu.” Evet iyi para veriliyorsa takım için satılsın. Peki ‘Böyle futbolcu bulamayız’ diyenlere şöyle bir cevabım olmuştur: “Galatasaray’a her sezon bir Rodrigues, bir Bruma tipinde oyuncu geliyor.” Çünkü Galatasaray’da transferler çok dikkatli ve yerinde yapılıyor. Şu anki Rodrigues, şu anki Bruma tipindeki oyuncu “Onyekuru” oldu. Bir de bu kadroda Ndiaye’yi düşünsenize!.. Galatasaray’ın çocukları Galatasaray’ı asla yalnız bırakmayacaktır…