Terör örgütüne destek vermek, Türkiye aleyhine olan işlerin taşeronu olmak, CHP ve İYİ Parti ile yaptığı ittifak dışında pek gündeme gelmeyen HDP “tecavüz” ve “kadına şiddet” haberleriyle gündemde…

Önce HDP Muş MilletvekiliMensurIşık, öğretmen eşinisaatlerce dövmekle gündeme geldi. Ardından HDP Mardin Milletvekili (Hıristiyan)Tuma Çelik’in HDP’li bir kadına tecavüz ettiği haberi gündeme bomba gibi düştü.

Yaşanan dayak ve tecavüz olayları bomba olsa da HDP ve seçim müttefiki partiler bu bombanın sesini duymazdan geliyorlar.

Kadına şiddet ve tecavüz olaylarında konuyu bir şekilde AK Parti’ye bağlamaktan utanmayan muhalefet partileri ve destekçileri, failler HDP milletvekilleri olunca ölüm sessizliğine büründüler…

SADECE SEÇİM MÜTTEFİKİ DEĞİL AHLAKSIZLIKTA DA ORTAKLARMIŞ

HDP’li bir Milletvekili eşini saatlerce dövüp hastanelik etmiş, bir diğeri de evli bir kadına tecavüz etmiş. İYİ Parti’nin başındaki Meral Hanım mağdur kadınlar ve “dayakçı”, “tecavüzcü” Milletvekilleri hakkında tek kelime etmiyor. HDP ile ittifakları zarar görmesin diye herhalde…

CHP’nin HDP ile olan ilişkisiyse ölümüne. HDP ile ittifakları o kadar derinve candan ki, “kadına dayak” ve “tecavüz” aralarına giremez.

CHP’nin HDP ile olan ittifakının o kadar derin kökleri var ki; her türlü ahlaksızlık, suç, terör saldırısı, tecavüz ve kadına dayak olayını görmezden gelmeyi zorunlu kılıyor!

CHP’nin başındaki zat“Bu haberler komplo. HDP’yi yıpratmak istiyorlar” demezse ona şükredin…

KANDİL’DE KURDUKLARI HAREM YETMEDİ ŞEHİRLERE İNDİLER

PKK terör örgütü,40 yıldır Kürtlerin canına kastediyor, çocuklarını dağa kaçırıyor, emperyalizme maşalık yapıyor. Siyasi ayağıHDP de bu pis işlerin üstünü örtüyor, sözcülüğünü ve savunmasını yapıyor. Gelinen noktada Kürtlerin canından sonra namusuna da el uzatmaya başladılar.

HDP, Kürtlerin oylarıyla Ermeni, Süryani, Ezidi, Keldani, Ateist, Alevi herkesi milletvekili yaptı, yapmaya da devam ediyor. İşte o Süryanilerden biri olan Tuma Çelik, HDP seçmeni Kürt bir kadına tecavüz etmekle suçlanıyor. Besle kargayı oysun gözünü hesabı.

Seçim çalışması ve oy toplamada öne sürdükleri kadın tecavüze uğrayınca dut yemiş bülbüle dönen HDP’nin Genel Başkanı da bir kadın ve bu “ahlaksızlıkla” ilgili yaptığı açıklama başka bir “ahlaksızlığı” ortaya çıkardı.

HDP, MAĞDUR KADINA DEĞİL TECAVÜZCÜ MİLLETVEKİLİNE SAHİP ÇIKMIŞ

“Biz D.K. isimli kadınla başından beri görüşüyoruz. Bize ilk başta asla bir tecavüzden söz edilmedi. Bize iki tarafın gönüllü olarak birlikte oldukları ifade edildi” diyen Buldan, evli bir milletvekillerinin evli bir HDP’li kadınla zina yaptığını biliyormuş meğer.

Bunu bildiği halde “gönüllüzinaya” sessiz kalan Buldan, tecavüze uğrayan kadının “HDP Milletvekili Tuma Çelik’le gönüllü birlikte olmadım. Kahveme ilaç koyup bana tecavüz etti” deyince olayın takipçisi olmaya karar vermiş.

PKK ile HDP sadece bir terör ve siyasi hareket değildir. Aynı zamanda Kürt halkını İslam’dan koparma ve ahlaki değerlerini yok etme projesinin adıdır. Vitrine koydukları figüranlara bakın ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız!