Galatasaray’da hiç kimse eleştirilemez diye bir şey söz konusu değil. Muslera’nın Galatasaray için neler yaptığını biliyoruz. Yeri geldi takımını şampiyon yaptı, yeri geldi takımını ipten aldı. Ama Muslera son günlerde takımını yerin dibine sokuyor. Fenerbahçe karşılaşmasında yaptığı yan top hatasını, Schalke karşılaşmasında da sergileyince artık kabak tadı vermeye başladı.

Bütün futbolculara Fatih Terim tarafından sert bir uyarı gelmeli. Tamam eksikler var, transferler yapılmadı ama mevcutta oynayan futbolcuların performansında düşüşler var. Mesela Rodrigues, dün gece kaçırdığı golleri oturup kendisi izlese ağlar. Rodrigues gibi bir futbolcunun ezbere vuruş yapmaması gerekiyor.

Schalke’nin kalecisi Nübel, karşında resmen diz çöktü ama Rodrigues topu dağlara taşlara attı. Yani demek istediğim, takım içerisinde dağılmalar başladı. Fatih Hoca’nın bu olaya el atması gerekiyor. Asıl görevi teknik direktörlük olan kişi Galatasaray’ın kulüp başkanlığını da yapıyor resmen. O halde Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak beyefendiler istifa etsin. Koca Galatasaray’ı Rodrigues ve Onyekuru’nun ayağına mahkûm edenler utansın. “UEFA’dan ceza yemeyelim” diye, sen git Gomis’i yolla yerini doldurma. Gerekçe nedir?.. Transfer yaparsak ceza yeriz. Eee peki o zaman Emre Akbaba’yı almak yerine forvet alsaydınız ya! Emre’ye kesinlikle kötü transfer demiyorum. Çok başarılı ve yıldızı parlayan bir futbolcu ama golcün yok Emre Akbaba’ya benzer oyuncun çok. Emre’nin bölgesinde oynatacağın futbolcu alternatifi var ama forvette yok! Bu konuda Fatih Hoca’nın kandırıldığını düşünüyorum. “Hem Emre Akbaba’yı alırız hem de forvet alırız” demiştir yönetim. Böyle bir şey söylendi de…

Düşüncelerimi şu cümleyle bitirmek istiyorum: “Galatasaray’a forvet alacağız. Belki de iki forvet alacağız…”