“Yeter söz milletin” diyerek milli iradeyi CHP zulmünden kurtaran Adnan Menderes’e yapılan 27 Mayıs askeri darbesinin 58. yıl dönümünü geride bıraktık. Merhum Menderes’e bu millete yaptıkları için minnettarız, ona yapılan zulmü de asla unutmayacağız. 24 Haziran’a giderken, Adnan Menderes’in idamına giden süreçten alınacak önemli dersler var. Menderes’i idam eden zihniyet ve patronları hâlâ faal.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, AB büyükelçileri ile buluştuğu yemeğe yönelik itirafı çok önemli bir detay. Ne dedi, İnce? “Bana ‘Erdoğan’ı yargılayacak mısınız?’ diye soruyorlar.”

Türkiye’yi şeytani planlarının önündeki son engel olarak gören emperyalistlerin planı çok bariz: Döviz operasyonuyla ve pompaladıkları panikle Türkiye’de kriz havası estirmek, bunun suçlusu olarak da Erdoğan’ı gösterip milletin tercihini değiştirmek. Hepimiz uyanık olmalıyız. Erdoğan’ı cumhurbaşkanı yapmak istemiyorlar, bu formül, onlar için de gerçekçi değil, o yüzden Meclis’te AK Parti’yi zayıflatıp, Cumhur İttifakı’nın beklentilerin altında kalması için her gün yeni bir kampanya yapıyorlar. Süreç sonunda hem ekonomik krize, hem siyasi krize sürüklenmiş bir Türkiye tasarlıyorlar. İnanın ki, 24 Haziran’da Erdoğan’ı Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk başkanı seçmezsek ya da Erdoğan’ı seçerken AK Parti’yi cezalandırma hevesiyle Erdoğan’ı cezalandırırsak yurdumuzu işgal ederler.

Eğer Erdoğan’ı bu kirli odaktan koruyamazsak, size olacakları sayayım: 15 Temmuz’da FETÖ’cülerin başaramadığı, Erdoğan’ın canına kast etme girişimini Batı’nın güdümü altındaki “yıkım” ittifakı yapacak. Açık yazayım, en büyük arzuları Erdoğan’ı idam etmek. En iyi ihtimal Erdoğan’ı sevenler üzerinde baskı rejimi uygulayacak, Erdoğan’ın yanında duran gazeteci, siyasetçi kim varsa hepsini zindana atacaklar. Bütün medya kuruluşlarına, AK Parti’li olan tüm iş adamlarının şirketlerine el koyacaklar. Türkiye’yi Suriye’den çekecek, PKK’nın koridor kurmasına izin verecek, Güneydoğu’yu PKK’nın eline teslim edecekler. Eğer bunları yapamazlarsa o zaman Türkiye’yi Suriye’ye çevirmeyi deneyecekler. Lütfen bu gerçekleri görelim. Erdoğan’ı korumak, vatanı savunmaktır.