Real Madrid maçı öncesi Fatih Hoca, sözde yıldız futbolculara neşteri vurdu. Hocanın farklı bir ilk 11 sahaya sürmesi Galatasaray’a rahat bir galibiyet getirdi. Gerçeği konuşmak gerekirse Hocanın bu hamlesi bile gerçek Galatasaray’ı sahaya yansıtamadı. Bu sebepten dolayı olaya şöyle bakıyorum; Galatasaray yedeklerle sahaya çıktı ve kazanmasını bildi. Her şeye rağmen bu çocuklar Galatasaray için çaba gösteriyor. Bazı kendini bilmez sözde yıldız futbolcular gibi saha içerisinde taraftara hakaret etmiyor! Umarım hocanın bu hamlesi Real Madrid maçı öncesi diğer “yıldız”lara da ders olmuştur!..

*

Dün gece Galatasaray’da takımın yıldız ismi ise Ömer Bayram oldu. Ne zaman ilk 11’de şans bulsa formanın hakkını veriyor ve terinin son damlasına kadar sahada savaşıyor. Galatasaraylıların istediği ruh Ömer Bayram’ın ruhu! Aynı şekilde Andone’de hırsı ve arzusuyla takımına katkıda bulunmaya devam ediyor. Falcao’nun yokluğunda iyi işler yapıyor Andone.

Lemina ve Seri ikilisi sahada uyumunu gösterdi. Neredeyse hatasız oynadılar diyebilirim. Seri’nin bindirmeleri, Lemina’nın uyumlu pasları Galatasaray’a güç kattı.

Gelelim Emre Mor’a… Emre’nin tek sıkıntısı güçsüz olması her pozisyonda kendini yerde buluyor. Emre biraz daha güçlenirse hocanın istediği Emre ortaya çıkacaktır. Bunun için genç futbolcu çok çalışmalı ve kadroda sık sık forma bulmalı…