Cezalı Bakasetas ve Trezeguet iki önemli oyuncusundan eksik bir 11 ile Başkent’te MKE Ankaragücü karşına çıkan Trabzonspor ilk 15 dakikada A.Kadir Ömür ve Yusuf Yazıcı ile gole yaklaşan takım oldu. Ev sahibi takım daha sonra oyunda dengeyi sağladı. Özellikle sağ taraftan etkili ataklar geliştirdi. Ali Sowe, ise zaman zaman Bordo-Mavili savunucuları zor durumda bıraktı. İlk yarıda bir kez daha görüldü ki Trabzonspor’da golcü sıkıntısı devam ediyor. Çok fazla net pozisyon yoktu ilk 45’de her iki takım açısından. Sadece mücadele gücü yüksekti.

Trabzonspor 2. yarıya savunmaya Denswıll forvette ise Djanıny’i oyuna alarak başladı. Karadeniz ekibine öndeki oyuncu değişimi ilk yarıya göre canlılık getirdi. Ve de golü bulan ekip oldu. Djanıny-Gomez’in paslaşmasında MKE Ankaragücü ceza sahasına yapılan paralel ortayı Bardhi tamamladı.

Bordo-Mavili takımın bu gol sevinci uzun sürmedi Larsen gibi tecrübeli bir oyuncunun futbola yeni başlayan bir minik futbolcunun bile yapmayacağı penaltıya sebep oldu. Ve de karşılaşmaya Ankara’da eşitlik geldi. Trabzonspor’un oyunu âdete ‘Topal ördek’ gibi. Bir tarafı iyileşiyor. Başka tarafı yıkılıyor. Böylece Bordo-Mavili takımın kazanması da zorlaşıyor. Dün gece de böyle oldu. Fırtına ligde kazanamıyor.