Veee Galatasaray’ın ipi çekildi… Şampiyonluk yarışından kopmamak için alnının teriyle mücadele eden Galatasaray’ı yarış dışı bıraktılar.

Geçtiğimiz hafta Rize deplasmanında skandal karar veren Yaşar Kemal Uğurlu, bu hafta ise kuralların efendisi Alper Ulusoy adeta Galatasaray’a operasyon çekti. Her sezon olduğu gibi bu sezon da Sarı-Kırmızılılar hakem ile mücadele etmeye çalışıyor. Dün gece oynanan karşılaşmada kendini hakem zanneden kuralcı şahsın verdiği kararı, Fatih Hoca’nın da dediği son 10-15 yılda hiç görmedik.

Maçın bitmesine saniyeler kalmış, skoru dengelemek için çalınan 2 düdük Galatasaray’ı bitirdi! Zihinlerinde Galatasaray’a nasıl zarar veririz düşüncesi var bunların…

Gelelim maça… Belhanda çok garip bir futbolcu, bazen taraftarı çıldırtır saç baş yoldurtur, bazen ise çıkar takır takır topunu oynar ve Galatasaray’ı taşır. Galatasaray’ı öne geçiren golde de harika hareketler yaptı Belhanda. 2 rakibini adeta saf dışı bırakarak topu ağlarla buluşturdu. Uzun bir aradan sonra böyle bir Belhanda izlemek bana şahsen keyif verdi.

Falcao dün gece muazzam bir gol attı diyebilirim. Bazen sosyal medyada vakit geçirirken Falcao’nun Atletico Madrid’de attığı gollerle karşılaşıyorum ve kendi kendime diyorum ki: “Gençken ne kadar güçlü ve yırtıcı bir forvetmiş.”

İşte dün gece yıldız futbolcu attığı golle gençliğine götürdü beni. Yanlış anlaşılmasın şu anda da yaşlı değil ama bundan 5 yıl önceki Falcao, Galatasaray’da olsaydı tadından yenmezdi. Zaten bu sezon Süper Lig, Galatasaray için bitti. Falcao’nun gelecek sezona daha güçlü ve az sakatlıklarla başlamasını umut ediyorum.

Feghouli ise ilk devrede oyunda adeta yoktu diyebilirim. Maçın geri kalan bölümünde sorumluluk alan yıldız futbolcu hem kendini hem de Galatasaray’ı şahlandırdı. Bu şahlanmanın önünü maalesef Ulusoy kesti!..