Aylardır aziz İslam coğrafyası üzerindeki katliam haberlerinden dolayı uyuyamıyor elbiselerimle kanepede sızıp kalıyorum.

Özellikle medyaya düşen o melek yüzlü sabilerin kan içinde paramparça edilmiş halleri, konuşurken, düşünürken, yazarken, namazda, secdede hiç gözümün önünden gitmemekte.

Tek duam, Osmanlıdan güçlü bir Türkiye’dir.

Sıradan bir insan olarak artık, bunca zulme, bunca katliama dayanamıyorum.

Ülkenin gelecek yüzyılını Milli bir strateji içinde belirlemek için AK parti ve MHP’nin birlikte hazırladığı değişikliklerin ilanından hemen sonra yapılan terör saldırısı ardından Gazetemiz Diriliş Posta’sının ‘’KISAS İstiyoruz’’ (Pazar günü) manşetine canı gönülden ‘’ÂMİN’’ demekten gayri bir şey yapamıyoruz.

Ah ki genç olaydım diye hayıflanmamın sebebi bu terör lanetini başımıza saranlara misliyle cevap verememekten kaynaklanmaktadır.

Ülke olarak aklımız ve yüreğimiz, her türlü cevabı üretmeye hatta cevap ötesi şeyleri üretmeye kâfi ama ne yazık ki, cesaretimizin muadili, aklımızın erdiği şeyi yapacak kudrete sahip değiliz.

Güç ve kudret sahibi olsaydık eğer, DEAŞ&PKK&PYD&DHKP-C&FETÖ gibi terör örgüt imalatçılarına harika bir Noel Baba filmi seyrettirilip mutluluktan uçurula-bilinirdi…

Biz onlar gibi zalim değiliz evlerini barklarını çoluk çocuk demeden tarihin hiçbir döneminde başlarına yıkmadık, yıkmayız da.

Ama eğer gücümüz olaydı, onları mutluluktan öldürecek, asla onları bir daha bize karşı terör yöntemlerini düşündürtmeyecek binlerce mutluluk yolu ve yöntemi uygulardık…

İşin gönlümü ferahlatan tek bir yönü var oda, zayıflayanın şiddete baş vurma gerçeğidir. Batının bunca şiddeti uydurduğu terör örgütleriyle işlediği bunca katliam artık, ruhen zihnen aklen ve insanlık olarak zayıfladığının aşağılık bir mahlûka dönüştüğünün bir işaretidir. Uydurduğu terör örgütlerin gün gelip kendilerini uyduracağını hiç düşünemiyorlar…

Mevlit kandilini, milletçe gönüllerimiz yaralı gözlerimiz yaşlı karşıladık.

İnsanlığın ve Ümmeti Muhammed’in umudu olduğumuzun bilincinde acılarımıza tuz basarak, bu umuda layık olmak için gerekli güç ve ahlaka sahip kılınmak duasında kıyamda, alemlere rahmet kılınanın dünyaya beşer olarak teşrifinin yıl dönümüyle ihya olduk, dirildik, dirilişe devam vesselam…