Sakın yazının başlığına bakıp sandığa gitmemezlik yapmayın. Unutmayın ki seçim sandığa gidip desteklediğin lidere oy verdiğinde kazanılır.

Hele desteklediğin ve oy verdiğin lider birinci turda “en çok oyu” aldığı halde seçim ikinci turu kaldıysa…

Rehavete kapılıp, “Ben sandığa gitmesem de olur. Nasılsa Erdoğan kazanır” dersen işte o zaman desteklediğin lider seçimi kaybeder!

Seçimi kazanmak için önce desteklediğin parti ve lider için çalışacaksın. Seçim günü de gidip oyunu kullanacaksın.

Seçim böyle kazanılır!

28 Mayıs’ta Türkiye’yi beş yıl boyunca yönetecek Cumhurbaşkanı için ikinci kez sandık başına gideceğiz. Sadece Türkiye tarihi için değil, Türk, İslam ve Dünya tarihi için de hayati bir seçim. Birinci turda en çok oyu alan iki adaydan birisi için “evet” diyeceğiz.

Bir tarafta milletimizin, İslam Dünyası’nın ve mazlum halkların umudu olan Erdoğan var!

Diğer tarafta Batı emperyalizminin Türkiye’deki taşeronu, Türkiye’yi ABD mandası yapmak için can atan, Türkiye’yi küresel sermayenin sömürgesi yapmak için yalvaran, Türkiye’yi terör örgütlerine teslim etmek isteyen Kılıçdaroğlu var!

28 Mayıs’ta halkımızın seçeceği Cumhurbaşkanı ya çok büyük bir geriye gidişe sebep olacak ya da Türkiye’yi çok daha ileriye götürecek bir adımın atılmasına destek olacak.

TÜRKİYE VE DÜNYA TARİHİ BİR DÖNEMEÇTE

Bütün mesele Türkiye, İslam dünyası ve emperyalist Batı için olumlu mu olumsuz mu bir süreç başlayacak?

Her şey kimin Cumhurbaşkanı olacağına bağlı…

Türkiye’nin ve milletimizin 150 yıl sonra yakaladığı bu umut ışığının Türkiye’yi aydınlatması…

İslam Dünyası ve Müslüman halkların hamisi cesur bir liderin daha da güçlenerek emperyal ülkelerin karşısına dikilmesi…

Milletimizin Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçmesiyle mümkün olacak.

28 Mayıs Türkiye’deki Amerikan mandacılarına, emperyalizmin temsilcilerine, küresel terör baronlarına “ölümcül darbenin” vurulacağı tarih olacaktır!

29 Mayıs 1453’te Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethi ile Batı emperyalizmi Anadolu topraklarından sökülüp atılmıştı. Dünya’da Ortaçağ kapanmış; dünya, İslam ve Osmanlı medeniyetinin aydınlattığı yeni bir çağa uyanmıştı.

570 yıl sonra 28 Mayıs 2023’te Cumhurbaşkanlığına Erdoğan’ın seçilmesi de dünyada “yeni bir yüzyılın” başlangıcı olacaktır. Türkiye, dünyanın süper gücü bir devlet olma yolunda en kritik eşiği aşmış olacak. 29 Mayıs ya Türkiye’nin 1909’lu yıllara geri dönüşüne ya da 2053’e uzanan kutlu yola kapı aralayacak tarihtir.

Unutma!

Türkiye ve İslam dünyası bu fırsatı yakalamak için 100 yıl bekledi.

Paramparça edilen vatan toprakları…

Katledilen milyonlarca Müslüman…

Asılan binlerce İslam âlimi…

Darağacına çekilen Başbakanlar…

Türkçe okunan ezanlar…

Kapatılan Ayasofya Camii…

Devlet ve millet olarak çok bedel ödedik. Tam özgürlük ve güçlü Türkiye’nin kapısından girmek için bir adım kaldı. İşte o adımı 28 Mayıs’ta hep birlikte atacağız.

Unutma!

Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi dünyada önümüzdeki yüzyılın dengelerini belirleyecek en önemli mihenk taşı olacak!