UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda mücadele etmek için dualar eden Galatasaray yönetimi, D Grubu’na düşünce yüzlerde tebessüm oluşmuştu. Herkes, Galatasaray için D Grubu’nun en iyi grup olduğunu ve Galatasaray’ın bu gruptan lider olarak çıkacağının matematiğini yapmıştı. Ta ki forvet ve stoper transferlerinin mümkün olmadığını öğreninceye kadar.  Galatasaray yönetimi kurada rakibi küçümser bir tavır sergilediğinden dolayı futbolcular rakiplerini hafife almış olabilir mi? Yönetim grubun kolay olduğunu görünce şöyle bir fikir yürüttü: “Biz ocak ayına kadar bu kadroyla idare ederiz. Oynadığımız maçlardan da iyi para gelecek. Ocakta bu sayede golcü alırız.” Bu mantıkla yola çıkarsan ne olur? Gruptan çıkamazsın yerli forvetin Eren sahada koyun gibi gezer top ayağına gelince ne yapacağını şaşırır.

Tamam UEFA kriterleri var ama senin yaptığın transferler de var. En acil olan bölgeye transferler yapılması gerekirken gidip Ömer Bayram’a para verirsen olmaz. Sol bek alternatifimiz yoktu tamam; ancak forvetimiz hiç yoktu! Belki Fatih Hoca da yanlış yaptı forvet transferinde diyeceğim ama, 2 forvet sözü verildiği için istedi hoca, Ömer Bayramı. Uzun lafın kısası bu kadro ile bırakın Şampiyonlar Ligi’nden gruptan çıkmayı, Süper Lig’de Fenerbahçe’nin düştüğü sıralara düşmezse iyidir Galatasaray.

Takımda golcü yok! Herkes yaptığının doğru olduğunu düşünüyor ama bu sene her şey yanlış yapılıyor. Önümüzde Beşiktaş derbisi var sonucu gerçekten çok merak ediyorum. Unutmayın yenilgiler yönetime galibiyetler Terim’e yazılır