CHP’liler 15 Haziran’dan bu yana yürüyor, her ne kadar Kılıçdaroğlu, arabayla gidip birkaç adım atıp poz verse de… FETÖ kuryesi Berberoğlu’nun tutuklanması bahaneydi bu çok açık, yürüyüş adını verdikleri ve “Adalet” kisvesi ile gizledikleri kaos, kargaşa planı FETÖ tarafından aylar önce planlanmıştı. Süreç 15 Temmuz’daki gibi yine FETÖ-CHP-HDP işbirliğinde yürütüldü. Süreç boyunca demeçleri iyi hatırlayın. Kontrollü darbe, tiyatro ibaresini 3 mihrakta kullandı, 20 Temmuz darbesi safsatası yine ortak ürün, skandal mahkeme kararları kripto FETÖ’cüler tarafından verildi, siyasetini CHP yaptı.

Yurt dışında Türkiye aleyhine propaganda da ortaklardı, MİT TIR’ları ihanetinin ağız dolusu yalanlarıyla propaganda yaptılar hatta ihanet ettiler. Kılıçdaroğlu’nun da Pensilvanya şeytanının da PKK’nın da patronu aynı. Ve bu patron son kaleyi yani Türkiye’yi yıkmak istiyor. Gezi’de yapamadı, 17-25’te yapamadı, Kobani’de yapamadı, 15 Temmuz’da yapamadı. Son tezgâhı ise sözde “Adalet” yürüyüşü. Kimse Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşünün masum olduğunu söylemesin. Niye? Yürüyüşte FETÖ’cüler cirit atıyor, hadi onu geçtim bu yürüyüşün beyni baş terörist FETO. Yasin Börü’nün katili, hendek ve barikatların savunucusu, milletin parasını Kandil’e yollayan, sırtını teröre dayayan HDP’de Kandıra’da yürüyüşe katılıyor. PKK ve HDP Gezi’ye dahil olmamıştı, lakin bu sefer FETÖ-CHP-PKK birlikte bir iç savaş senaryosu hazırlıyor. 15 Haziran’dan bu yana söylemlere bakın, İstanbul’a yaklaştıkça şirin pozların yerini vandalizmin alacağı o kadar açık ki. Kılıçdaroğlu ne dedi: “Yürüyüş Maltepe’de bitmeyecek.”

Senin amacının Maltepe’ye yürümek ya da adalet istemek olmadığını zaten biliyoruz Kılıçdaroğlu! Aslında bu söz itiraftır. Neyin itirafı? Amaçların Türkiye’yi düşürmek, kardeşleri birbirine kırdırmak ve çıkarmayı hedefledikleri iç savaş sonrası Türkiye’yi NATO’ya işgal ettirmek. Lakin şu uyarıyı da yapayım; “Bahar’da biz Güneş’ten bunalırız, sıcaklık ve nem bizi yakar, ancak ihanet te sizi yakar, adaletin gücüyle tanışırsınız.” 780 bin kilometre kare içerisinde teröre, FETÖ’ye, PKK’ya destek olan herkes bedel öder, bu zaten hukukun gereğidir. CHP’nin yürüyüşünün daha doğrusu darbe planının başarılı olamayacağı da kesin. İnanıyorum ki vatan sevgisi, bayrak sevgisi, devlet sevgisi, dinine bağlı olan hiçbir CHP’li FETÖ ve PKK’lılarla omuz omuza yürüyen Kılıçdaroğlu için değil yürümek tek bir adım bile atmaz, atmamalı da. Türkiye’nin en büyük sorunu CHP’dir, aslında küresel şeytani aklın son atımlık kurşunu, CHP FETÖ’den kurtarılmalı… Zaten hakiki adalet kısa sürede CHP’ye FETÖ operasyonu düzenleyecektir, Pensilvanya’ya da İmralı’ya da yürüseler bu son engellenemez…