Türkiye ve Türk milletine karşı içinde sakladığı kin ve nefreti her yıl kusan Garo Paylan, bu yıl “kırmızı çizgiyi” aşan bir adım attı.

HDP’nin Ermeni Milletvekili Garo Paylan,22 Nisan’da TBMM’ne “sözde” Ermeni soykırımının tanınmasını isteyen bir kanun teklifi verdi.

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, “sözde” teklifi yırtıp Paylan’a da arkasında saklanan “hainlere” de ağzının payını verdi.

Ermeni Paylan’ın bu alçak girişimi devletimiz ve milletimiz içinbir milat olmalı. Devlet ve millet olarak artık bazı adımlarıatmanın vakti geldi…

HESAP SORMANIN VAKTİ GELDİ DE GEÇİYOR

Garo Paylan bir maşadır. Türkiye düşmanı iç ve dış hain odakların kuklasıdır.

Türkiye’nin kendisine tanıdığı özgürlük, hak ve hukuka ihanet etmiştir. O da ataları gibi ekmeğini yediği ve özgürce yaşadığı ülkeyi sırtından hançerlemiştir.

Paylan’ın milletvekilliği derhal düşürülmelidir. Hakkında “devletin manevi şahsiyetini küçük düşürmekten” ve “Müslüman Türk ve Kürt halkına iftira atmaktan” yargı önünde hesap vermelidir.

HDP, “dedeleri Kürtleri katletmiş” birisini milletvekili yaparak Paylan’ınhezeyanlarını desteklemiştir.

HDP, “sözde” Ermeni soykırım savsatasını kabul eden ve herkesi bunu kabul etmeye davet eden birçok çağrı yapmıştır. Ermeni dostu, Türkiye düşmanı HDP derhal kapatılmalıdır.

Birinci dünya savaşı öncesinden başlayarak sırtlarını Rusya’ya dayayan Ermeni çeteleri 529.395 Müslüman Türk ve Kürt’ü katletmiştir. Ermeni savsatalarını destekleyen herkes bu katliamın ortağıdır. Hepsinden hesap sorulmalıdır.

TBMM, “Ermeni soykırımı yapılmıştır” diyenlere para ve hapis cezası getiren bir yasa çıkarmalıdır.

TBMM, Osmanlı’ya ihanet, Türkiye’yemeydan okuma ve Türk Milletine iftira atılacak yer değildir. Buna teşebbüs eden ömrünün kalanını cezaevinde tamamlamalıdır.

TBMM, 27 Ocak gününü “ErmenilerinTürk ve Kürtleri katledişinin anma günü” ilan etmelidir.

TBMM, bir bilim kurulu oluşturarak, Osmanlı ve Ermeni arşivlerini incelemekle görevlendirmeli. Dünyada tarihçiler de bu çalışmaya gözlemci olarak davet edilmeli. İncelemenin sonucu tek referans kaynağı olacak şekilde dünyaya ilan edilmelidir.

Türkiye’nin öncülük edeceği uluslararası bir bilimsel çalışma ile ABD’nin katlettiği 30 milyon  Kızıldereli, Vietnamlı, Koreli, Japon, Kamboçyalı, Afgan ve Iraklının hesabı sorulmalıdır.

Ermeni Paylan ve arkasındaki Emperyalist Haçlı dünyası şunu iyi bilsin ki; Osmanlı devleti, ırk, dil ve dinlerinden dolayı kıyım yapsaydı şuanda Osmanlı toprakları üzerinde 57 devlet, yüzlerce etnik kökenden insan yaşıyor olamazdı. Ermeni Paylan’ın varlığı bile tek başına Osmanlı’nın soykırım yapmadığının delilidir.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın güzel bir tespitiyle yazımı bitireyim. “Haçlılar Müslümanlardan intikamınıMüslümanları temsil ediyorum diyen FETÖ ile, Selahaddin Eyyubi ve Kürtlerden Kürtleri temsil ediyorum diyen PKK ile, Cumhuriyet’ten cumhuriyeti kurduk diyen CHP yöneticileri ile almak istiyorlar. CHP tabanı, Kürtler ve Müslümanlar artık uyanmalıyız…”

Artık Türkiye’den hesap soranlara, şanlı ve şerefli milletimize iftira atanlara, Kürt halkını Emperyalist Haçlıların emellerine alet etmek isteyenlere hesap sormanın vakti geldi!..