Umutlara umut olmuş bu topraklarda müslümanı müslümana kırdırmak için bazı oyunlar oynanmaktadır. 2023’e ümmeti ulaştırmamak için her türlü oyunu oynamaktan çekinmeyecek dış mihraklar, 2023’ün köprüsü olan 2019 seçimlerinden önce Türkiye’yi iç karışıklığa sokma telakkisinde ilerlemeye çalışmaktadır. Bu zamanlarda müminler olarak bizlerin üzerine bazı vazifeler düşmektedir. Bu konu ile alakalı Üstadım Ömer Faruk AKKAYA’nın kaleminden sizlere Amerika’nın ne yapmak istediğini ve çözüm yollarından bir kaçını sizlere aktarmak istiyorum;

*

AMERİKA NE YAPMAK İSTİYOR?

1. Amerika Dünya kamuoyunda yeni bir Saddam ve Kaddafi üretmek istiyor.

2. Kendilerince bu suni dikta üretimi tamam olduktan sonra onların devrilmesi için uğraşacaklardır. Bunun akabinde ise yeni menfur hadiseler hedefleyecektir.

3. Seçilen hedef ise Türkiye ve özelde ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’dır. Devirmek istedikleri tek kişi ise sadece o’dur.

MİLLET OLARAK YAPMAMIZ GEREKEN ÇÖZÜM YOLLARI: 

1. Gereksiz konular ile birlik ve beraberlik zedelenmemelidir.

2. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN devletin başıdır ve Devletin Tek temsil makamıdır. Bu nedenle etrafında daha fazla kenetlenmek zaruridir. Oluşturulmak istenen algıya ve fitneye karşı şimdiden duyarlı olunmalıdır. Devlet aklı daha stratejik olmalı duygusal davranmamalıdır.

*

Millet olarak ümmetin umudu olmamız, umutlara umut katmaktır.

“Ordu, devlet başkanının emrine her zaman amade olmalıdır.” / Nizamülmülk

Vesselam…