İsrail ve Batılı yandaşlarının hukuku ve insan haklarını hiçe sayan yaklaşımlarının temelinde güçlü olmaları yer almakta.

Güçlü olmak, haklı olmak değildir. Nice zalimler gördük, çok güçlüydü ve fakat helak olup gittiler. Olması gereken zaten olacak. Fakat buradaki esas husus; bu büyük zulme şahitlik ederken “ben ne yapıyorum” sorusuna hakkıyla cevap verebilmek.

İsrail’in ve ABD’nin gücü dediğimiz şey; en temelde ekonomiktir.

Kapitalist sistem bu zulmü besliyor.

Diplomasi, medya, sivil toplum çalışmalarına devam ededursun bireysel olarak somut ne yapabiliyorsak buna odaklanmalıyız.

Boykot dünya çapında sonuç getiren bir eylem oldu.

Filistin’deki zulme duyarlı herkes boykota destek vermekte.

Boykot edilen firmaların marka değeri düşüşte.

Boykotu sürekli ve kalıcı bir duruşla hayatımızın içinde tutmalıyız.

Bu kapsamda duyarlı olan herkes, yerli markalara yönelmiş durumda.

MİLLÎ ÖDEME SİSTEMİ TROY

Boykotta yeni aşama olarak bankacılık sektörünü de sorgulamak gerekiyor.

İsrail ve ABD ekonomisinin temel dayanağı hiç şüphesiz bankacılık sisteminden elde edilen gelirlerdir.

Bankalar, Visa veya Mastercard altyapısı kullanarak nakit akışını kontrol etmekteler.

Bu kapsamda hizmet veren şirketler, siyonist sermaye gruplarının en büyükleri olarak göze çarpıyor ve şirketlerin piyasa değeri 1 trilyon doları aşmış durumda.

Bu devasa şirketlerin İsrail'e desteği, bugünlerde tartışma konusu.

Tepki vermek isteyen herkes, Türkiye’de yerli markaya yöneliyor. Belki sizin de haberiniz yoktu, biz duyuralım.

Siyonistleri destekleyen Visa ve Mastercard’ı kullanmaya mahkûm değilsiniz. Türk ödeme sistemine çok kolaylıkla geçebilir ve aynı konfor içinde kart işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken bankanızı arayıp Visa ya da Mastercard değil, Troy’u tercih ettiğinizi söylemek. Bu kapsamda kartlarınız aynı gün içinde yenilenecek ve Troy kullanıcısı olarak ödemelerinizde gerçekleşen işlem ücretlerinin siyonistlere gitmesine engel olacak ve millî servete de katkıda bulunmuş olacaksınız.

TROY NEDİR?

Millî ödeme sistemi olan Troy; tam güvenilir, çok kullanışlı ve yaygın bir ağa sahip.

Troy, Bankalararası Kart Merkezi tarafından 2015'te kurulan ödeme şemasıdır.

Türkiye'nin ilk ve tek yerli ödeme sistemidir. Kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart hizmeti sunmaktadır. Troy'un açılımı; "Türkiye’nin Ödeme Yöntemi"dir.

Vatandaşlar son günlerde bu konuya daha fazla eğilmiş durumda.

Pek çok kullanıcı, ABD ve İsrail menşeli olan Mastercard ve Visa'yı boykot ederek yerli ödeme yöntemi Troy'un kullanılmasını talep ediyor. Boykotla birlikte daha fazla ilgi gören Türkiye'nin ödeme sistemi olarak tanımlanan Troy'un kart sayısı bugün itibarıyla 19 milyona ulaştı.

Türk tüketicileri ve işletmeleri için hızlı ve güvenilir bir ödeme çözümü sunan Troy Kart, yerli ve millî bir kimlik taşır. Bu sayede Türkiye'de finansal işlemler daha bağımsız bir şekilde yürütülebilir hâle gelirken aynı zamanda uluslararası finans şirketlerine olan bağımlılığı azaltmaktadır.

Troy logolu kartlarınız ile Türkiye’deki tüm ATM ve POS’lardan işlem yapabilir, internet ve mobil alışverişlerinizde de güvenle kartınızı kullanabilirsiniz.

Şu anda Türkiye'de Troy kartı destekleyen 18 banka ve 3 elektronik para kuruluşu bulunmaktadır.

Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kartların sağ alt köşesinde yer alan ve ödeme yöntemi logosunu taşıyan bölümde artık bir Türk markası olacak. Troy yazılı kartlarınızı, kendinizle gurur duyarak kullanabilirsiniz.

Vatandaş olarak kredi kartları ödeme altyapısı Troy olan kartlara geçiş yaparak İsrail'in can damarlarından birini daha kesebilirsiniz. Lütfen yarın bankalarınızı arayarak, elinizdeki banka kartlarını iade ederek Troy kartlarını talep ettiğinizi bildiriniz.

Troy, boykotun yeni aşaması oldu. Hayırlı olsun.