HDP’li Ahmet Türk, “Hiçbir Kürt’ün bu iktidara oy verme, destekleme gibi bir hakkı yoktur” diye buyurmuş.

Böyle buyurma hakkını kendisine kim vermiş?

Kürtlerin oyuna ipotek koyma gücünü nereden almış?

Onu da açıklasaydı bari…

Demek ki, Kürtlere vadettikleri “özgürlük” buymuş…

Meğer HDP ve Türk’ün, Kürtlere vadettiği özgürlük, Kürtlerin özgür iradesine ipotek koymak, halkın oylarına çökmekmiş.

Kürt halkına duyduğunuz “saygı” bu mudur?

PKK ve HDP’nin derdi Kürt halkı değil, ABD’nin projelerine taşeronluk yapmaktır…

HDP, her seçimde Kürt halkından aldığı oylarla Türk Kemalist solunu TBMM’ye taşımak ve terör güzellemesi yapmaktan başka ne iş yapmıştır?

Eski HDP’li Altan Tan’ın ifadesiyle, “Kürt halkı, HDP’nin Türk solunu Meclise taşımak için kullandığı hamaldır.”

Ahmet Bey Kürt halkını tehdit edeceğine partisi HDP’ye terörist muamelesi yapan altılı masadakilere bir cevap versin. Ahmet Türk’ün oy istediği altılı masanın adayı Kılıçdaroğlu’nun başında bulunduğu CHP, Kürt halkının tüm insani haklarını yasaklayan partidir…

CHP’nin tek parti iktidarının tarihi, Kürt halkına yaptıkları zulümler ve işledikleri cinayetlerle doludur…

Kürt halkına ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapan ve dillerini konuşmasını yasaklayan CHP’nin adayı Kılıçdaroğlu’na Kürt halkını oy vermeye zorlamak, CHP zulmüne ortak olmaktır!

KÜRT HALKINI “SİZİN” ZULMÜNÜZDEN ERDOĞAN KURTARACAK

Kürt halkının bugün sahip olduğu tüm hakları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilmiştir. Onlara yönelik tüm yasakları Erdoğan kaldırmıştır.

Bu gerçeklere rağmen Türk’ün, Kürt halkını “Erdoğan’a oy veremezler” diyerek tehdit etmesi, bir zamanlar Kürtleri öldüren ve onlara zulmeden Saddam ile Esat’ı hatırlattı bize.

Ahmet Bey, seçim öncesi Saddam ve Esat vari tehditlerle Kürt halkını sindireceğini zannediyorsa yanılıyor…

Türk, Kürt halkını tehdit etmeden önce HDP’nin İslam düşmanı marjinal sol parti temsilcilerini neden Meclise taşıdığını açıklasın.

HDP ve Türk, Kürtlerden aldıkları milyonlarca oyun karşılığı olarak Kürtler için neler yapmışlardır?

Diyarbakır İl Başkanlığınız önünde oturan Kürt annelerin çocuklarını neden kaçırdınız? Emperyalist ABD’nin karakollarında 50 dolara nöbet tutturmak için mi? Yoksa aylık 100 dolar maaşla Türkiye ve Irak Kürtlerine saldırtmak için mi?

Türkiye’ye, Kürt halkına zarar vermekten başka bir işiniz yok. Size bu görevi veren ABD’nin sizi bırakıp gideceği günler de gelecek elbet.

Ahmet Bey’in, Kürt halkına reva gördüğü bu hezeyanı bile Erdoğan’a oy vermek için tek başına çok önemli bir gerekçedir.

Kürt halkı, sadece bu tehdide bakarak HDP’nin kendilerine vadettiği şeyin aslında “özgürlük” değil; “baskı” ve “zulüm” olduğunu anlamalıdır.

Artık şu da net olarak görülüyor; Kürt halkını PKK ve HDP’nin baskı ve zulmünden kurtaracak olan tek güç, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bundan dolayı da oyunu yine Erdoğan ve AK Parti’ye verecektir, vermelidir!..